|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 17:20:10 GMT 2
sa bag de la mine 5 motive, asa de ex.:
1. Oras fara oportunitati 2. Lipsa unor activitati culturale 3. Lipsa unei vieti consistente de noapte 4. Oamenii de ieri sunt si oamenii de maine 5. Magazinele nu au marfa de calitate...
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 8:52:53 GMT 2
intr-un cunvant: orasul devine din ce in ce mai monoton.
P.S. de fapt nu este doar un cuvant...da' de...!
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 9:53:10 GMT 2
acum sa pun si parerea mea de proviciala veritabila: craiova este: - un orash mic, pitoresc - cunosc patronii de restaurante, cluburi, discoteci - nu ma plictisesc pt ca ma tzine lumea de vorba - discotecile alea putzine sunt mai sigure decat in capitala - strazile astea putzine sunt mai sigure decat in capitala, vezi plimbarile lungi de noapte pe care mi le permit :-)) - am prieteni de nadejde carora le voi duce dorul - plec des din orash in uichend - pot sa pun muzica la lume cand vreau eu - pot dansa cum vreau eu, ca ma shtie deja lumea si nu ma deranjeaza, din contra mi se face loc :-)) - magazinele nu mai sunt asha de varza, parca se prezinta mai bine in ultimul timp - ce ma fac fara shoppingul in targ? :-)))))))
|
|
|
Post by Adrian Barbu on May 17, 2004 15:49:48 GMT 2
...aaa, un oras mic, muncitoresc, inchis, gri,fara viata, cu vecine grase care lasa usa deshisa atunci cand gatesc, cu oameni mici tristi, blazati si multi dintre ei homofobi gratuit. Ma ierti pufica draga dar nu vad nimic pitoresc, discotecile sunt pop..ate de lume de kkt si cu muzica de kkt si muzica pot pune oriunde nu numai cand imi vizitez preietenii din craiova.
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 15:51:42 GMT 2
sal Adi, aici merge un AMIN!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 15:54:30 GMT 2
ei, hai ca are si Craiova farmecul ei... sa lasam un pic, timpul petrecut acolo si atunci cand ne intoarcem in Craiova sa o privim ca si cum am veni pt prima data. Eu asa fac si, parca e mai frumoasa de 100 de mii de ori decat Bucurestiul asta de kkt. Nu vorbesc de oameni aci, numai de "oras"...
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 16:01:02 GMT 2
Shapka, nu zic ca nu-mi place si nu-mi aduce amintiri placute reantoarcerea in Craiova... ideea e ca NU M-AS MAI MUTA ACOLO.
|
|
|
Post by Adrian Barbu on May 17, 2004 21:41:51 GMT 2
Va salut si imi mentin pozitia. Nu m-as intoarce acolo sa traiesc si pe de alta parte chiar atunci cand merg in vizita ma deprima teribil orasul in sine, oamenii, prietenii ca au ramas la fel, traiesc doar pentru a manca, a face un bacsis, a perpetua specia si daca se poate a mai fura ceva de la serviciu. ma deprima teribil aerul meschin si "provincial" al oamenilor de acolo.
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 7:31:30 GMT 2
ca sa-tzi raspund...pe mine ma deprima oamenii capitalei, in primul rand se sufera de boala perversiunilor...aplicate trupului, sufletului, imaginatziei...aici mi se pare ca voi avea o problema...nu ma voi abtzine si va voi spune cand o luatzi razna, cand suntetzi ok, cand va depanutszi...
m-ash intoarce in provincie cel putzin pentru ca este linishte, provincialul este atat de preocupat de parvenirea lui incat te lasa in pace, te barfeshte dar te lasa in pace, intr-un fel inseamna ca te accepta. iar asta insemna ca nu te respinge...devii parte din viatza lui de provincial, si daca ai putere nici nu ai cum sa te schimbi din cauza asta
|
|
Ileana Balanescu exTudor
Guest
|
Post by Ileana Balanescu exTudor on May 19, 2004 13:55:40 GMT 2
Nu va suparati ca va intreb, dar voi de ce ati plecat din Craiova? Nu tot pentru " a manca, a face un bacsis, a perpetua specia si daca se poate a mai fura ceva de la serviciu"? (vorba colegului de forum Adrian Barbu, parca). Crezi cumva ca daca ati reusit (nu conteaza cum!!!) sa va mutati in Bucuresti, ati devenit superiori prietenilor si rudelor ramase acolo?
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 14:15:32 GMT 2
nu se pune problema de raport de superioritate sau inferioritate, forumul a fost facut in intentzia de a se tzine legatura in capitala si in bucureshti. cred totushi ca mutarea spre capitala este importanta, ca si excursiile in strainatate, itzi ofera alta perspectiva.
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 19, 2004 14:22:53 GMT 2
poate chiar o "excursie" permanenta.
poti pleca mult mai repede de aici decat din Craiova, sau orice alt oras de provincie. Bucurestiul este o rampa pentru multi, asta numai daca vor.
...aaaa, ca sunt si oameni care au venit aici (n.e. Bucuresti) numai ca sa faca acelasi lucru ca acasa, fara sa se gandeasca la mai mult, nu neaparat o cariera sau altceva de genu', asta e altceva, da' nu inseamna ca toti sunt asa.
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 20, 2004 10:41:23 GMT 2
Sincer, nu cred ca se poate compara provincia cu capitala. DE CE AM PLECAT DIN CRAIOVA? Nu am plecat pt. ca orasul este urat, oamenii sunt rai sau ca Bulucea nu pune mai multe cosuri de gunoi pe strada(apropos tot Bulucea este primar?). Am plecat pt ca este provincie.
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 10:10:43 GMT 2
sunt de acord am aici nishte oameni care sunt intr-un hal fara de hal m-am saturat de ei si azi m-au enervat la maximum
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 22:29:39 GMT 2
yo nu m-as intoarce in Craiova pt ca-mi place mult sa golanesk si iubesc Londra :-).......singura kestie care m-ar atrage ar fi sa regasesc prieteniile si tipul de distractie dinainte, ceea ce e aproape imposibil pt ca marea majoritate din cei care-i cunosteam au disparut sau sint imprastiati, daca am mai gasit 2-3 cind am rev. akolo.......viata s-a skimbat , lumea numai e la fel cum era inainte de a pleka plus, cinstit si cerintele mele sau super umflat hahaha......ca unde e cerere e si oferta vorba capitalistului gras....numai la Craiova ceea ce as cere yo nu se ofera :-).....iar familia, prefer sa-i aduk sa vada ce n-au vazut decit sa revad yo ceea ce am lasat cind am degajat
|
|