|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 17:20:35 GMT 2
Aici ar fi bine sa auzim lucruri despre locuri noi. Da', si alea vechi nu cred ca ne-ar deranja. Sa vorbim aici putin despre Restaurante, Cluburi, Terase? Sau bagam asa spontan de la noi?
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 7:33:22 GMT 2
depsre motoare sa-mi zicetzi despre motoare ca acolo am auzit ca va relaxatzi. de ce? ce au aceste la motare deosebit? in toata capitala voi va ducetzi la motoare
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on May 20, 2004 9:19:21 GMT 2
Exista viata dupa clubbing?
Un club serios deschide pe la 11 seara, principalul invitat mixeaza pe la ora unu, doua, iar ultimul DJ inchide clubul pe la ora cinci. Dupa care, daca nu vrea sa doarma, clubber-ul are doua posibilitati: viata de dupa club poate sa insemne after-hours sau chill. In limba engleza, after-hours se refera la orice se intampla dupa ora inchiderii, cum ar fi diverse operatiuni bancare si bursiere. In ’85, Scorsese face o comedie neagra cu acest titlu despre un individ care rataceste noaptea prin cartierul chinezesc din New York nefiind in stare sa-si gaseasca drumul spre casa. Probabil cam in aceeasi perioada, after-hours incepe sa insemne clubul de dupa club, locul unde te duci dupa ce clubul de noapte te-a dat afara, undeva in jurul orei cinci dimineata. After-hours-ul a aparut la cerere: cam un sfert din oamenii care bat noaptea cluburile simt nevoia sa continue petrecerea pana mai spre dimineata si, nu de putine ori, pana spre miezul zilei urmatoare. Ultima moda la pusti parea sa fie frecventatul exclusiv al after-hours-urilor ; se trezeau pe la patru dimineata si dansau pana la unu, doua dupa-amiaza. In Bucuresti, insa, din vreo cinci cluburi de after-hours, cate erau asta-iarna, au mai ramas vreo doua, semn ca moda e pe duca. Ce-i drept, tocmai s-a deschis Avantgarde, pe Cazzavillan, care promite in multe privinte, dar mai are de lucrat in selectia DJ-ilor. Se pot organiza si after-hours-uri private, dar ai nevoie de spatiu, sunet si DJ, asa ca se intampla mai rar. Pe romaneste, i-am putea spune matineul de club, dar nu cred ca vreodata cineva ar adopta expresia. Chill-Out-ul inseamna relaxare si, cand te relaxezi dupa club, ti-e lene sa vorbesti mult, asa ca expresia s-a prescurtat si a devenit chill. Daca nu te mai simti in stare sa dansezi, dar nici nu ai chef sa te culci, inseamna ca ai chef de perne colorate sau canapele, de lumina putina si de muzica ambientala. La chill poti sa si adormi, e destul de sigur ca nu te va deranja nimeni. Daca ramai atent, poti observa ca unii isi iau antidepresivul, altii somniferul ca sa adoarma bruma de energie ramasa, dar toata ideea e ca esti prea obosit ca sa mai fii atent la detalii. Intr-o vreme, cluburile aveau camere separate pentru chill, dar bunul obicei s-a pierdut, am auzit ca s-ar pastra pe la Arad. La Sziget Festival, exista un cort numit Ambient unde se punea non-stop muzica pentru vreo suta de oameni care dormeau, era un fel de consumism al chill-ului. Pentru Andrei (27 ani) reteta ideala ar fi clubbing, after-hours, si apoi chill, dar asta nu suna romaneste si probabil ca nu va mai suna inca multa vreme.
Dragos Bucurenci/Paine prajita/Dilema 7-13 mai 2004
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 20, 2004 9:28:20 GMT 2
Draga Pufico, Se iese in multe locuri. Ziua, seara, noaptea. Cam ce ai vrea sa afli defapt? Restaurante, berarii, terase, cluburi. Iti pot face o mica descriere la fiecare, daca te coafeaza?
|
|
ugly
Junior
|
Post by ugly on May 24, 2004 15:02:31 GMT 2
depsre motoare sa-mi zicetzi despre motoare ca acolo am auzit ca va relaxatzi. de ce? ce au aceste la motare deosebit? in toata capitala voi va ducetzi la motoare e un fel de DonPedro
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 24, 2004 15:12:32 GMT 2
a fost odata misto. acum vin toti homlesii sa vada filme moca. nu mai stiu daca se mai fac seri cu filme, dar anul trecut nu aveai loc la masa de ei. am trecut ieri(duminica) pe acolo, am beut 2 beri, si a fost ok. ma rog cu tot ce inseamna vant in spate si un pic de ploaie dupa. trebuie sa tii tare de bere ca sa iti mai ramana pe masa... prefer terasele mai "linistite"
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 9:52:34 GMT 2
am fost si io miercuri, sapt trecuta la motoare scurt de-o bere apoi m-am retras pentru somn
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 9:58:35 GMT 2
am fost si io miercuri, sapt trecuta la motoare scurt de-o bere apoi m-am retras pentru somn asa si? cum ti s-a parut?
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 10:00:32 GMT 2
asa si? cum ti s-a parut? o terasa mare, lemn, copilarii, nu am fost deosebit de atenta pentru ca eram foarte obosita
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 17, 2004 15:29:05 GMT 2
Incercati CAFE MIKE Bucuresti Str. Eforie nr. 2
American coktails, pizza, bistro, music live, jazz, blues, soft, piano bar.
(unul dintre actionari este domnul Godoroja - asta inseamna ca avem muzica buna acolo)
Preturi - hhhmmmmsa zicem ca bune la beuturi, cam maricele la mancare.
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 17, 2004 15:32:37 GMT 2
CLUB SALSA Bucuresti str. Lutherana 9-11 (+40) 0723 263 567 Cel mai exotic club din Bucuresti. Danseaza pana la epuizare pe ritmuri sud-americane, bea tequila adevarata si relaxeaza-te la umbra palmierilor. Distractia si atmosfera fierbinte sunt din partea casei. VAMOS A BAILAR! ;D
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 17, 2004 15:36:12 GMT 2
H. Multiplex...Filme mari si multe, unele bune. Preturile la fel ca filmele...
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 17, 2004 15:43:16 GMT 2
FIRE CLUB Bucuresti Str. Gabroveni 12 (+40) 021 312 70 19, (+4) 0723 574 916, (+4) 0722 390 946 Vino sa iei foc! În sfasit www.fire.ro! Mi-e dor de locul asta...n-am mai fost de cam multisor...si au berea mai ieftina ca la chioscul de la colt...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 17, 2004 16:04:53 GMT 2
CUPTORUL CU LEMNE Bucuresti Bd. Pache Protopopescu 63, sector 2 (+40) 252 24 14, (+40) 252 44 93, (+40) 0788 323 985
Pe vatra langa lemnele ce ard se coace o pizza cu blat subtire si pufos facuta special pe gustul romanului. Pretul este super mic, iar pizza super mare. Atmosfera "pe masura", caci aici gasesti un salon de caricatura.
TESTAT - au o pizza de mori cu apa in gura... ;D Preturi - OK
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 17, 2004 16:07:05 GMT 2
WATERLOO TAVERNE-RESTAURANT BELGIAN Bucuresti Str. Traian 188 (+4) 021 320 35 88, (+4) 0744 526 048 orar: 12.00 - pana la sfârsit Napoleon Bonaparte si Ducele de Wellington au fost la Waterloo. Dumneavoastra ce mai asteptati? - Ziua de 15 sau 1! SUGESTIE - Mergeti in ziua de salariu. Preferabil dupa ce semnati fluturasul. ;D
|
|