|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 30, 2004 17:22:12 GMT 2
AICI NE ANUNTAM SOSIRILE IN CRAIOVA, IN SITUATIA IN CARE VREM SA NE FACEM VAZUTI IN FOSTELE GASTI DE PRIETENI RAMASI IN CRAIOVA.
____________________________________________ care sinteti prin Craiova intre 4 iulie si 14 iulie available pt un drink? datzi un semn pina simbata aici sau altfel +447713244212 un sms
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 5, 2004 14:10:45 GMT 2
Punky, eu iti ofer o bere la Bucuresti cand ai timp. si chiar si o cazare, daca este cazul. vorbim. telefonul meu e in lista din Bucuresti.
|
|
|
Post by pufica on Jul 5, 2004 19:16:54 GMT 2
io deja il vizitai pe punky e intr-o forma foarte buna :-))
|
|
|
Post by pufica on Jul 20, 2004 8:38:05 GMT 2
la nunta un vin de 10 ani, roshu...special adus de don din londra cred?!? si inca nishte chestii ce mi-au scapat :-)) din motive obiective :-)))
cand am ienuts in orash tequila cu bere, la propunerea mea :-))) si el a baut o chestie de-a lui...
altfel bauturile de la mami lu the donu' :-))))
acum se afla in grecia la plaja...cica e apa incredibil de buna, curata si calda
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jul 25, 2004 21:11:57 GMT 2
Florine, man, sorry dar prin Bukale am stat doar intre avioane si masini...orikum thx pt invite si cine stie poate ardem si berea aia odata, ori la tine ori la mine ori pe alte tarimuri....numai Pufica asta e norokoasa , se betivii cu mine la un rosh de vitza aleasa de la canguroi, numai cami venea sa o tok pt mici pe ospataritza aia cind imi invirtise sticla de sa ridicat tot sedimentul in shirazul lu' Henshke..cica acum ai place Puficii teq. slammer, ca o luasera toate valurile , vroia sa-i cafteasca pe aia prin parc hahahahaha, am krakat de ris ce viteaza era.....la palikari ma distrai de belea, ma alesai si cu un metaxa cica private reserve de vro' 100 de ani(oare sai cred pe grecotei???).....Pufico il desfacem cind vii tu la Londra, sa mai prinda inca ceva age.........b cool lumea
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 26, 2004 11:00:22 GMT 2
Punky, io m-am oferit, caci ma batea DoamneDoamne daca nu, pentru ca ea, garso, sta singurica si neconsolata. Si plange in sinea ei... Eee, da' o s-o marit io odata si o data. Mai vii tu p-acasa si vom bea si bere sau alte cele. Cele ce se cuvin la asemenea impartaseli romanesti... Poate fi si palinca..., dar poate fi si zaibar... hai, succese maxime! salutari lui Sergiu si lu' Foamea!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 26, 2004 11:27:00 GMT 2
PROPUN CA ACEST SUBIECT SA RAMANA ACTIVAT PENTRU CEI CARE SE-NTORC ACASA SI AU CHEF SA FACA STIREA PUBLICA. TOTI CEI IMPRASTIATI IN LUMEA ASTA, DACA AVETI CHEF SA DATI UN CICO LA CRAIOVA, LA PRIETENI, ANUNTATI AICI. EU, DEOCAMDATA NU AM IN TRASEU CRAIOVA, DAR O SA ADVERTIZEZ IN TIMP UTIL...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 24, 2004 12:46:01 GMT 2
Hai, sa nu bagam subiectul asta la murat, chiar daca vine toamna. Ma gandeam eu, asa, dar nu deodata, caci am putea sa ne anuntam in thread-ul asta sosirile si plecarile noastre de/prin orasul mama - Craiova. Adica, eu, daca ajung saptamana viitoare pe acolo, sa va anunt p-aici, pentru a putea aranja o intalnire cu localnicii amici la un drink. Multumesc! Astept comentarii dure de tot. - iar daca subiectul n-are accesari, oricum, se duce singurel pe pagina 2 a acestui cover.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 24, 2004 12:55:53 GMT 2
-Cu Rambo m-am vazut,acum vreo doua saptamani si ceva,la Trafic. Este prin Romania si implicit prin Craiova. Atentie Jerry si Mugur Volvoreanu.
|
|
|
Post by pufica on Aug 26, 2004 9:35:55 GMT 2
ne vedem dc vii...:-))
|
|
|
Post by pufica on Sept 10, 2004 14:05:50 GMT 2
nu mai vine nimeni? nu mai pleaca nimeni?!?
|
|
|
Post by GAZETAR on Jul 17, 2006 14:39:34 GMT 2
|
|
|
Post by pufica on Jul 24, 2006 15:45:40 GMT 2
io am fost la craiova.... vezi oanebig :-) pentru detalii
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 9, 2006 13:56:02 GMT 2
vineri, sambata si duminica sunt prin Craiova. poate ne intersectam? terasa de la intrarea in Parc snobi, clubul lui atomel, wave 84...?mai era si sofia, parca?
|
|