|
Post by pufica on May 27, 2004 9:47:00 GMT 2
Depeche Mode-I just can’t get enough The Cure-Close to me Madonna-Like a prayer Stereo MC-Connected Snap-Oops M-People-Movin’ on up Steve V- Dirty Cash Salt’n’Pepa-Push it The Communards-Johnnie, remeber me Los Lobos-Cancion del mariachi George Harrison-Got my mind set on you Cher-Shoop shoop song Soul II Soul-Back to life Black Box-Ride on time
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 9:47:24 GMT 2
Blue Boy-Remember me London Beat-I’ve been thinking about you Right Said Fred-I’m too sexy Eurithmics-Sweet dreams A-Ha-Take on me Bananarama-Venus Yazz&Plastic P-The only way is up Suzanne Vega-Tom’s dinner Chaka Kan-Ain’t nobody Robbie Williams-Let me entertain you B 52’s-Love shock Billy Idol-Hot in the city Falco-Der Kommissar Dead or Alive-You spin me round Bronski Beat-Hit that perfect bit Offspring-Pretty fly (for a white ..) Moby-orice Pink Evolution-Pit Bull (soundtrack pisica alba pisica neagra) Simple Minds-Love will tear us apart ( album Neon Lights)
|
|
|
Post by Victorash on May 27, 2004 12:04:59 GMT 2
Sarumana Pufica!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 12:06:26 GMT 2
alea sunt mp3-urile de pe cd-urile ei... ;D nu vrei sa impartasesti si cu noi placerea de a asculta acele bunataturi?
|
|
|
Post by Victorash on May 27, 2004 12:10:45 GMT 2
"victor felicitari pentru creatzie, sa-tzi fie printzesa sanatoasa si sotzia sa nu aiba probleme cu programul de somn"
Sarumana Pufica!
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 12:12:37 GMT 2
alea sunt mp3-urile de pe cd-urile ei... ;D nu vrei sa impartasesti si cu noi placerea de a asculta acele bunataturi? nu sunt pe cd-urile mele ci pe ale lui marius de la wave
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 12:15:43 GMT 2
nu sunt pe cd-urile mele ci pe ale lui marius de la wave pai hai sa impartasim cu toti CRAIOVENII din salsa acele melodii, crezi ca se poate face ceva pana pe 6? dau o fuga la Craiova cu un writer!!!
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 13:59:56 GMT 2
tu crezi ca nu avem aici ce ne trebuie? cd-uri sa fie florinelu tu cum stai la capitolul asta?
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on May 27, 2004 18:56:14 GMT 2
pentru d-l admin Florin
ai dreptate, n-a fost Raul primul care a facut emisiunea si daca imi aduc io bine aminte, se dadea martea cumva, seara de pe la 22....parca oricum, stiu sigur ca intr-o noapte cautam de nebun la radio pe FM ceva interesant si am auzit replica lui Dave Gahan de deschidere din concertul Pasadena, 101 si am stat si am ascultat tot concertul...... daca nu ma insel, si numele Catalin Olteanu e cumva legat de Conexiuni '80....sper sa nu fi spus o prostie sunt ceva anisori de atunci si s-or mai duc amintirile....
|
|
JoeTheDJ
Junior
|
Post by JoeTheDJ on May 27, 2004 19:03:59 GMT 2
pentru cei interesati de muzica anilor '80....pot sa-mi trimita un mail si le trimit lista cu ce am eu. le-as pune aici, dar sunt aprox. 800 si e totusi cam lunguta... la astea se mai adauga si de prin '90 incoace, cam 300. unele din ele le-am vazut postate de Pufica in listele cu pricina
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 19:14:14 GMT 2
Catalin Olteanu e baiatul dl. Gh. Olteanu. Da, probabil ca a facut-o si el dupa ce am plecat. Si chiar si Jerry mi se pare ca s-a bagat. Cu muzica asta a ta din anii 80, n-am inteles..., vrei sa ne tragi? In ce format le ai? Uite, eu caut o piesa de ceva vreme a lui Rod Stewart/Infantuation.
|
|
|
Post by Victorash on May 27, 2004 22:19:35 GMT 2
Ma indoiesc ca ne va lipsi vreo muzica la Salsa
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 7:43:48 GMT 2
ok atunci daca victorash spune, atunci avem muzica la salsa, tot ce ne trebuie.
mai sunt cateva zile si ...e gata bairamul
|
|
JoeTheDJ
Junior
|
Post by JoeTheDJ on May 28, 2004 9:25:33 GMT 2
muzicile sunt mp3-uri, facute de pe cd-uri audio sau luate de pe net, de la cunostinte.... ideea era ca daca e cineva amator sa aiba ceva din ce se gaseste pe la mine se poate rezolva cea cu Rod Stewart de care ai zis nu o am, dar o s-o caut
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 10:22:22 GMT 2
dragii mei dintre cele mai noi creatzii nu trebuie sa ne lipseasca astia cu fasole sau ce o fi... shut up and stuff am facut un dans dementzial pe shut up in sibiu...deja ma vad inshii de acolo ca pe un fenomen....patronii, barmanii, fidelii sunt sideratzi de mishcarile mele,
|
|