JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on May 28, 2004 13:47:12 GMT 2
dom'le, ce sa mai, punem mana si facem rost....daca-i musai ce mai incolo-incoace ;D sa dam drumu' la countdown...?
|
|
|
Post by Victorash on May 29, 2004 20:57:05 GMT 2
Io as vrea sa stiu daca au mp3 player sau computer la Salsa. Mai am si eu ceva muzici.
|
|
|
Post by pufica on May 30, 2004 15:39:15 GMT 2
de toate felurile cred ca au.
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 17:21:42 GMT 2
:-) man.....citind post's ale voastre hell, o gramada de amintiri.....nu uitati Ramones, Sex Pistols, Bronski Beat........pantaloni de piele si cizme ala Birghel fritzesti(asa se scrie sdau am inceput sa le aburesk?lol), frizeria de pe Calea Bucuresti unde care mai de care venea cu reviste sau idei cum sa-si faca parul(cum o kema pe tipa care era faimoasa la tuns punkeri, ca am uitat), terasa la Amandina unde zburam din avioane dupa ce aveam ora cu Jean profu' de istorie, ca la el trebuia sa stam, era Expresul de Tokyo hahaha.....kefuri la Bucale dupa golanci ca aia numai de skandaluri vorbeau , iar noi craiovenii le luam femeile si ne scandalageam cu ei la Lido, ca de eram punkeri, cercei smulsi de garda din ureke cind ieseam din teatru si plekam sa spargem vreun kef sa le facem noi cunostinta cu muzica adevarata si distractia hahahah.....Tiberiu din Timisoara si kefurile cu muzica fresh fresh de la sor'sa din Uk .....prima oara cind am vazut Depeche live in concert. la el a fost.....argumentele ce se iscau intre punkeri new wave si new romantici.....man, pantalonii care-i cumparam din Bukale de la Cocorul si Unirea si apoi ai vindeam tot la bucuresteni dublu(rufiani?)ca sa ne luam discuri din Timisoara sau de la sirbii care erau la Medicina(comanda speciala lol).....litoralul cu Neptun si Olimp la Amfiteatru si Panoramic........ce viata !!!!!!!! :-)nuts, cind scriu asta ma face sa ma simt batrin hahhaa...cu toate ca de la punk si new wave am dat-o pe house, trance si alte similare ceea ce un bosorog nu ar putea sa tina ritmul mai ales sa askulte din astea fara sa fie pe exstasy hahhaa.....am vazut si Wave Club asta cind am fost acasa(thx Puficii) pakat ca e asa mic......drept sa spun, nu m-as retrage de la o intilnire intre toti cei de pe vremurile alea , inka odata in Teatru, cu aceeasi muzika .....ar fi super cool
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 18:36:23 GMT 2
Este pe tzeava si intalnirea asta. De anul trecut am schitat prezentarea evenimentului. Se va numi Remember TNC84, pentru ca anul asta se implinesc 20 ani de la infiintarea ei. Tot de anul trecut am vorbit si cu Nae Dorian, care a avut ideea de a face un fel de petrecere surpriza lui Nicu Raducanu de mos Nicolae. Asta se-ntampla prin vara anului trecut. Numai ca eu sunt in Bucuresti, el s-o fi luat cu altele, si uite asa... In aceeasi perioada am vorbit cu Marius Ciobancan, Dima Viv, Cristi Tiscotu, Marius Cioroiu, Cosmin Rasnita, Marci - barmanul din Wave. Toti erau super-incantati. Parca si lui Foamea i-am zis, caci am impresia ca m-am intalnit cu el la Coco in Bar. Intr-o noapte l-am intalnit in Bucuresti prin Planter's pe Barza (La Papa Barzeti) si i-a placut si lui ideea. A zis ca ne ajuta cu ce poate. Intre timp, m-a sunat Radu Popescu (arhitectu')saptamana trecuta si mi-a zis ca a vorbit si cu Ciobancan si cu Nicu Raducanu si vor sa demareze discutiile cu cei din Teatru pentru foaier sa-l inchirieze. Eu le-am trimis prezentarea si le-am dat si niste date de contact de la o agentie BTL locala care a organizat cateva Festivaluri ale Berii in oras.
Acum, sa vedem ce o iesi. Va spun saptamana viitoare mai multe, cand voi deschide si un topic special in interioriul categoriei Craiova. Era sa uit..., am vorbit si cu Gabi Niculescu si alti baieti de prin Brazda lui Novac
|
|
|
Post by Victorash on Jun 4, 2004 19:03:45 GMT 2
Fany o chema pe fata de la frizerie. Eh, ce vremuri... Deja ma simt mai bine. Super mishto ideea cu nea Nicu Vine-vineeeee. Ne vedem poimaine
|
|
|
Post by pufica on Jun 9, 2004 9:24:38 GMT 2
vine gloria gaynor la cerbul de aur
|
|
|
Post by Radio Sud on Jul 13, 2004 15:27:49 GMT 2
Radio SUD - Top 10 Romanesc 10-07-2004
Nr Last Evolutie In top de Artist - Piesa 1 2 +1 6 s. Cargo - Daca Ploaia S-ar Opri 2 12 +10 0 s. SARMALELE RECI - Cantece Si Descantece 3 13 +10 0 s. SARMALELE RECI - Cantece Si Descantece 4 3 -1 8s. Bere Gratis - Poveste De Oras 5 4 -1 4s. Stefan Banica Jr. - Am S-o Astept Mereu 6 7 +1 8 s. Stigma - Tara Din Ochii Tai 7 1 -6 8 s. Holograf - Dragostea Mea 8 9 +1 1 s. Parlament - Sclavul Iubirii 9 5 -4 6 s. Taxi - Ai Inchis Marea In Ochi 10 6 -4 4 s. Paul Panait & DJ Allegro - The Na-Na Song
|
|
|
Post by Radio Sud on Jul 13, 2004 15:32:33 GMT 2
Radio SUD - Top 20 Strain 10-07-2004
Nr Last Evolutie In top de Artist - Piesa 1 5 +4 5 s. Britney Spears feat. Madonna - Me Against The Music 2 1 -1 7 s. Kylie Minogue - Slow 3 16 +13 2 s. Outkast - Hey Ya 4 4 - 10 s. Holly Valance - State Of Mind 5 6 +1 8 s. Pink - Trouble 6 2 -4 11 s. Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake - Where Is The Love 7 15 +8 5 s. Atomic Kitten - If You Come To Me 8 9 +1 5 s. Limp Bizkit - Behind Blue Eyes 9 10 +1 4 s. Robbie Williams - Sexed Up 10 7 -3 4 s. Rolling Stones - Sympathy For The Devil 11 13 +2 4 s. Sting - Send Your Love 12 14 +2 3 s. Girls Aloud - Jump 13 8 -5 6 s. Elvis Presley vs. Paul Oakenfold - Rubberneckin’ 14 18 +4 2 s. Sylver - Shallow Water 15 17 +2 3 s. Enrique Iglesias - Addicted 16 3 -13 6 s. Dina Vass - The Love I Have 17 11 -6 9 s. Texas feat. Kardinal Offishall - Carnival Girl 18 19 +1 1 s. Nelly Furtado - Powerless 19 20 +1 1 s. Black Eyed Peas - Shut Up 20 12 -8 6 s. Groove Armada - But I Feel Good
|
|
|
Post by Radio Sud on Jul 13, 2004 15:35:32 GMT 2
.: ! N O U ! :. Radio Sud emite acum in format MP3! Pentru a asculta Radio Sud live, aveti nevoie de Winamp (download aici). Puteti selecta calitatea receptiei, in functie de viteza conexiunii voastre: Asculta live la 24kbps [conexiune lenta] Asculta live la 64kbps [conexiune rapida] Daca nu puteti deschide link-urile de mai sus, incercati urmatoarea metoda: lansati Winamp, tastati Control-L iar in fereastra care apare, scrieti: emisie.radiosud.ro:8000/ sau emisie.radiosud.ro:9000/ , apoi tastati [enter]. Daca aveti o problema, contactati-ne la webmaster@radiosud.ro www.radiosud.ro/echipa.php
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 16, 2004 12:42:34 GMT 2
Chiar. Mi-am amintit de Catalin Olteanu de la Radio Sud. Mai stie cineva, ceva despre el? Era un zvon despre Canada. Poate cineva confirma? nenea Raul?
|
|
|
Post by de Cata O on Jul 16, 2004 16:41:39 GMT 2
Da tati, Cata Olteanu e in Toronto, shi e ff bine.. a venit prin iarna sa ia copilul, shi mai vorbesc cu el pe net din cind in cind. Pe Yahoo instant Messenger; username: cata_o... al meu: raul66. Sanatate maxima shi permanenta. Raul Popescu
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on Jul 19, 2004 8:38:49 GMT 2
Merci Raul. as fi vrut mai degraba adresa lui de mail. hai, ca vreau sa-i scriu. asa de salutari de pe aici. si chiar ma bucur ca-i este foarte bine. Tu ce faci? Mai exista Conexiuni 80? Si daca da zi-ne cand si poate va ascultam si noi daca este timp. te-am salutat cu basca, F
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on Jul 19, 2004 18:40:47 GMT 2
Dupa o pauza cam lunguta ete ca o venit vremea sa-mi mai dau shi io cu presupusu' si parerea pe acilisea... Din cate stiu si am auzit eu, proaspat intors dupa 4 zile de craiova....n-as zice ca mai exista Conexiuni '80. Oricum pe la Radio Sud cam multe voci noi si necunoscute (la cat ajung eu de des)...in afara de Mihai Parlog n-am prea auzit din cei care ii stiam, iar de program ce sa mai zic, ca nu seamana pe departe.... Da' cine stie, poate intr-o buna zi o sa avem iar Conexiuni '80
|
|
|
Post by je on Aug 6, 2004 19:14:08 GMT 2
Ia sa bagam aqcilea niste genuri muzicale. Poate descoperim ceea ce nu stiam si aflaseram. Lista se poate completa si de voi.
ACID JAZZ ALTERNATIVE ROCK AMBIENT BASS MUSIC BHANGRA BIG BAND BLUES BRIT POP CHILLOUT DANCEHALL DISCO DNB DUB ELECTRO ELECTRONIC FADO FUNK GARAGE ROCK GLAM ROCK GOA TRANCE GOSPEL GRUNGE HOUSE INDO JAZZ INDUSTRIAL JAZZ LATIN JAZZ LOUNGE NEW AGE PSYCHEDELIC RAGGA RAPCORE REGGAE SKA SKA PUNK SOUL TANGO TECHNO TRIP HOP
|
|