|
Post by GAZETAR on Aug 21, 2006 9:30:12 GMT 2
Suporteri de nota zece la meciul cu Rapid Alexandru VIRTOSU Ultrasii olteni au schimbat „tactica“ Cei patru sute de suporteri olteni prezenti pe stadionul „Giulesti - Valentin Stanescu“ au reusit sa-si surclaseze din nou rivalii, neintrând in jocul injuraturilor, ci câstigând duelul psihologic. „Câte v-am zice!“ a fost mesajul si, totodata, singura replica a ultrasilor craioveni la adresa rapidistilor. In plus, sectorul alb-albastru a cântat si a scandat numele Stiintei intruna. Suporterii olteni nu au uitat nici de Michael Baird, afisând alte doua bannere din care reiesea ca sunt alaturi de atacantul australian si de logodnica acestuia, Angy. De altfel, juvetii au fost incurajati in Giulesti si de fostii colegi ai lui Bogdan Piko, de la Inter Star Sibiu, care se aflau intr-un turneu in Bucuresti.
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 21, 2006 9:33:43 GMT 2
Arbitrajul mafiot al lui Lajos ne-a furat douã puncte Lectia de fotbal olteneascã de Rãzvan PURCEA Aparut in ziua de Luni 21 August 2006 • Arbitrii au decis rezultatul Dupã ce a condus timp de 57 de minute Rapidul lui Lucescu-jr., Universitatea a fost obligatã sã se recunoascã în final egala giulestenilor, în urma unui gol neregulamentar înscris de Moldovan. Brigada de arbitri condusã de Tiberiu Lajos a privat Universitatea de o victorie meritatã si a adus Rapidului un punct nedrept si mincinos. Alb-albastrii au jucat excelent, în special în prima reprizã, disperându-l pe bãiatul lui “Il Luce” cu pasele dintr-o atingere si cu contraatacurile devastatoare. Apãrându-se avansat, Universitatea a omorât din fasã încercãrile de constructie ale Rapidului, singurele ocazii ale gazdelor în prima parte a jocului venind în urma a douã suturi de la distantã. Pârvu, singurul vârf împins al Craiovei, i-a fãcut pe giulesteni sã-si smulgã pãrul din cap dupã opt minute de joc, când a deschis scorul, iar apoi în douã rânduri a ratat ocazii monumentale de desprindere. Jocul dur al rapidistilor a fost sanctionat de central rareori, tinerii jucãtori ai Universitãtii fiind obligati timp de 90 de minute sã suporte supliciul atacurilor neregulamentare ale rapidistilor si deciziile nedrepte ale arbitrilor fãrã a avea posibilitatea de a se apãra.
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 21, 2006 9:38:37 GMT 2
Ziarist oltean bãtut Aparut in ziua de Luni 21 August 2006 La aproape o orã dupã terminarea meciului din Giulesti, Vicentiu Neagoe, fostul sef al galeriei Universitãtii Craiova în anii ’90 si actual ziarist la un cotidian din Bucuresti, a fost bãtut crunt de un grup de 20 de suporteri ai Rapidului, care l-au pândit la câteva sute de metri de stadion. Când a plecat de la meci, pe care l-a vizionat din mijlocul galeriei oltene, în drum spre masinã “Vice” a fost atacat violent de fanii giulesteni, care nu au ezitat sã o loveascã si pe sotia sa, dar si pe alti patru suporteri din Bãnie care aveau maºinile personale în preajma stadionului, provocându-le multiple rãni interne. www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=31205
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 21, 2006 9:43:57 GMT 2
Geolgãu cere public sanctiuni Presedintele Universitãtii, Gheorghitã Geolgãu, s-a arãtat multumit de jocul alb-albastrilor, însã dezamãgit de scor, acesta fiind de pãrere cã Universitatea ar fi meritat toate cele trei puncte, întrucât golul giulestenilor a fost marcat din ofsaid. “E un rezultat bun pentru noi, evolutia lor a fost apreciabilã si cred cã astfel de jocuri se vor repeta. Este pãcat însã cã am primit gol din ofsaid, pentru cã Rapid nu este o echipã care avea nevoie de ajutorul arbitrilor ca sã egaleze o formaþie tânãrã cum este cea a Universitãtii. Lajos a împins jocul în careul nostru în repriza a doua, iar golul a fost marcat din ofsaid. Accept greseli, dar cel putin în ceea ce-i priveste pe asistenti acestea au fost intentionate. Cer public Federatiei Române de Fotbal sã ia mãsuri si sã-i scoatã din arbitraj! Practic acest sport de foarte multi ani si e clar cã greselile lor au fost voite”, a spus Geolgãu. Aparut in ziua de Luni 21 August 2006 www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=31193
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 21, 2006 9:56:18 GMT 2
NISTE ANIMALE! preluat din: www.jurnalul.ro/articol_60012/rapid____u__craiova_1_1____sa_fie_exclusi__.htmlAflati in culmea furiei, pe motiv ca echipa lor nu a castigat, cativa suporteri rapidisti s-au dedat dupa partida la acte de o reala salbaticie. Cei care se simt ofensati atunci cand sunt numiti tigani s-au purtat precum niste brute, lovind in afara stadionului mai multi oameni care ieseau de la stadion, in dorinta lor de a se razbuna pe suporterii olteni. Printre victimele cazute manifestarilor animalice s-au numarat si doi ziaristi, unul dintre ei fiind chiar un coleg de-al nostru. Dupa ce au incasat lovituri serioase, ei au scapat abia cand au reusit sa strige ca sunt ziaristi. Tratamentul grotesc a continuat, "suporterii" giulesteni cerand la control legitimatiile si incepand sa puna intrebari de genul "cine are numarul 18 la Rapid", pentru a se asigura astfel ca, prin cunostintele lor, jurnalistii nu sunt fani olteni. (Florin Gongu)
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 28, 2006 9:53:26 GMT 2
Vã multumim! Rãmânem datori! Cu mai bine de o orã înaintea debutului partidei, stadionul “Ion Oblemenco” a fost luat cu asalt de fanaticii suporteri ai Universitãtii, doar 2.000 de locuri rãmânând neocupate. O staþie pusã la dispozitie de formatia Redivivus contra sumei de 500 de euro a încins atmosfera în tribune. S-a cântat la unison pe versurile melodiei “Iris Maxima”, o dedicatie mascatã a fanaticului suporter Cristi Minculescu pentru formatia Craiovei. În opozitie, în momentul în care jucãtorii echipei Dinamo ti-au fãcut aparitia pe gazon, s-a declansat infernul. Borcea a fãcut cu mâna zâmbind din tribuna oficialã, dar pe chip i se citea teama. Dinu trãgea din tigarã, fumul trãdându-i nervozitatea si îngrijorarea, iar pe chipul sãu se citea: “Ai dracu’ sunt oltenii ãstia!”. Oltenia nu s-a dezmintit nici de aceastã datã, rãspunzând prezent la chemarea Universitãtii. Fani ai alb-albastrilor proveniti din toate colturile Olteniei, dar si din zone mai îndepãrtate, Banat, Ardeal si chiar Moldova, au umplut pânã la refuz arena legendarã a Bãniei la ceea ce pentru suporterii Universitãtii a fost “meciul anului”. Pentru olteni, performanta Stelei, parcursul lui Dinamo sau al Rapidului în Europa nu înseamnã nimic, de parcã fotbalul românesc începe si se terminã de fiecare datã cu Universitatea. Cu siguranþã unicul loc din România unde nu se iubeºte cu patimã decât o singurã echipã rãmâne Sudul, unicul loc unde oricine altcineva se simte mai singur ca niciodatã. sursa: www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=31629
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 28, 2006 9:57:19 GMT 2
Ulei ars si vaselinã pentru dinamovisti Fanii dinamovisti au fost primiti în Bãnie într-un mod inedit. Dupã ce le-a fost transmis sã nu facã deplasarea, suporterii bucuresteni s-au simtit ca în iad. Sectorul din tribunele stadionului “Ion Oblemenco” alocat oaspetilor a fost micsorat, dupã care scaunele si gardurile împrejmuitoare au fost spoite cu ulei ars si vaselinã. Actiunea oltenilor s-a petrecut în noaptea de dinaintea disputei. (M. M.)
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 28, 2006 10:11:25 GMT 2
SUNTEM OLTENI! PESTE TOT! CHIVU, STOICAN, RADA , RADOI, NICULESCU, RAT DANCIULESCU, NICULESCU, GANEA, .....s.a
VICTOR PITURCA - ANTRENORUL NATIONALEI ESTE OLTEAN. GABRIEL BOLDICI - SECUNDUL NATIONALEI ESTE OLTEAN. COSMIN OLAROIU - ANTRENOR STEAUA BUCURESTI EMIL SANDOI - ANTRENORUL NATIONALEI TINERET MITICA DRAGOMIR - PRESEDINTELE LIGII PROFESIONISTE FOTBAL SORIN CIRTU - ANTRENOR PRINCIPAL POLI TIMISOARA
s.a.
|
|
|
Post by GAZETAR on Aug 29, 2006 10:44:39 GMT 2
“EU AM RÃBDARE, AVETI SI VOI !” de Adrian IOSUB Aparut in ziua de Marti 29 August 2006 www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idcat=7&idstire=31661 • Adrian Pãunescu prevede un viitor frumos pentru tânãra echipã a Universitãtii Unul dintre oaspetii de seamã la partida cu Dinamo a fost poetul Adrian Pãunescu, un înfocat fan al Universitãtii. Acesta a luat loc în tribuna oficialã alãturi de fiica sa, în aplauzele asistentei. La final, cel care a compus imnul “Cântec pentru Oltenia” a remarcat încã o datã cã la Craiova nimeni nu are rãbdare: “Nu m-a obligat nimeni sã iubesc Craiova. E greu, dar mai ales nu e rãbdare, si asta este foarte grav. Dacã nu avem rãbdare nu se poate face nimic. Am vãzut deja câte unii care vociferau înainte sã se termine meciul. Nu e bine asa”, a declarat Adrian Pãunescu. Poetul oltean a þinut sã acuze maniera de arbitraj a brigãzii conduse de vâlceanul Victor Berbecaru. “Am vãzut o formatie timoratã de cartonasele galbene primite rapid, în debutul jocului, pentru a tãia elanul echipei, cartonase acordate parcã pentru ca noi sã stim cã altul e seful. Asistentul de pe partea cu bãncile de rezerve a fost si el împotriva Universitãtii. Sã stiti cã jocul din prima reprizã si pe alocuri si din partea a doua nu mi-a displãcut, dar vedeti, golurile tâmpite au si ele o semnificatie. Felicit echipa, este un campionat lung si problemele se vor remedia pe parcurs”, a spus Pãunescu. -------------------------------------------------------------------------------- Încântat de suporteriPoetul Adrian Pãunescu s-a declarat încântat de atmosfera creatã de suporterii Universitãtii la meciul cu Dinamo. “Am venit sã vãd echipa la un meci riscant si am gãsit niste suporteri minunati. E mare lucru cã se cânta si la 4-0. Universitatea are nevoie de sprijinul suporterilor”, a spus Pãunescu. (A. I.)
|
|
|
Post by GAZETAR on Sept 5, 2006 10:50:49 GMT 2
Selectionerul Victor Piturca prefera stadionul din Craiova Duminica seara, in sala de sedinte de la Rex, coloana vertebrala a nationalei - Chivu, Mutu, Contra si Lobont - s-a intalnit cu selectionerul Piturca. La propunerea fotbalistilor, s-a discutat, intre altele, si despre locul in care se va disputa urmatorul meci de pe teren propriu din preliminariile CE. “S-a vorbit si despre Timisoara, si despre Craiova si Bucuresti”, a comentat Mutu, iar Piti a completat, explicand: “Jucatorii mi-au spus ca au fost unele probleme la meciul cu Bulgaria, cand au venit galeriile din Capitala. Unii au fost injurati, altii mi-au spus ca, parca, lumea era mai linistita decit ar fi trebuit sa fie... Una peste alta, cred ca nu vom mai juca aici. Ne vom decide. Bucurestiul e destul de problematic, pentru ca acolo lumea e cam saturata de fotbal si nu cred ca s-ar umple stadionul la un meci cu Belarus, de exemplu. Eu as vrea la Craiova mea natala...”.Patru jucatori sunt incerti Dupa un somn de voie, duminica Piti a analizat cu echipa, dupa masa de pranz, reusitele si greselile din meciul cu Bulgaria. Duminica seara s-a desfasurat un antrenament usor, iar ieri dimineata a fost programata inca o sedinta de pregatire pe Litoral. Dupa ce Tamas, suspendat, a fost lasat acasa, delegatia “tricolora” a plecat ieri, de pe Aeroportul “Kogalniceanu” din Constanta, spre Tirana, drum pe care l-au parcurs in doua ore. Selectionerul are o groaza de probleme cu accidentarile, Dica, Petre, Rosu si, chiar, capitanul Chivu, avand diverse probleme medicale. Medicul Pompiliu Popescu are mult de lucru! Mai mult ca sigur, portarul Coman va fi titular maine. sursa: www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=161947
|
|
|
Post by GAZETAR on Sept 6, 2006 11:53:57 GMT 2
50.000 de olteni sunt asteptati pe fostul „Central “ Semifinala de vis
Florin LOBDA/GdS Stadionul „Ion Oblemenco“ va gazdui in luna octombrie reeditarea partidei din semifinalele Cupei UEFA, Universitatea Craiova - Benfica Lisabona. Evenimentul este organizat de municipalitatea craioveana si va avea loc in perioada Zilelor orasului (23 - 29 octombrie). Aflat in Portugalia, primarul Antonie Solomon a declarat ca a primit, pâna ieri, confirmari de la majoritatea componentilor echipei portugheze din acea perioada. Meciul Universitatea Craiova - Benfica Lisabona s-a jucat in semifinalele Cupei UEFA, in sezonul 1982/1983, si s-a incheiat 1-1. Cum in tur partida s-a incheiat 0-0, portughezii au mers in finala Cupei UEFA. Universitatea a fost prima echipa româneasca de club ajunsa intr-o semifinala europeana. Dupa 23 de ani, nume mari ale fotbalului mondial se vor reintoarce pe cea mai mare arena sportiva a Olteniei. „M-am intâlnit cu oficialii clubului portughez, care m-au asigurat de intreaga lor disponibilitate, mai ales când au vazut ca am venit cu intentii serioase. Pe 29 octombrie, când se va disputa partida, va fi un eveniment atât pentru cei care si-au rupt picioarele pe gazonul «Centralului» craiovean, cât si pentru noi, cei care in urma cu 23 de ani am trait emotiile acelui meci. Este o reparatie morala pentru fostii componenti ai «Craiovei Maxima», care se bucura pentru aceasta partida. Pe multi dintre ei nu-i mai baga nimeni in seama, iar unii traiesc adevarate drame. Vicepresedintele clubului Benfica Lisabona si-a adus aminte de ceea ce au patit la Craiova, cu acel public minunat. Voi sti toate detaliile tehnice legate de aceasta partida miercurea viitoare (13 septembrie - n.r.)“, a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon. Holograf, Proconsul, Iris, Morandi, Al Bano si nu numai, la Zilele Craiovei La sfârsit de octombrie, blocurile de lânga scheletul Salii Polivalente din Craiova ar putea fi din nou suprapop..ate, cu suporteri veniti sa vada reeditarea semifinalei Cupei UEFA, din sezonul 1982-1983. Exact ca pe vremuri, când pe stadion se intra de la prima ora. Suporterii asteptau la acea vreme cu sufletul la gura ca din tunelul de la tribuna I sa apara jucatori ca Antognoni, Passarella, Breitner, Rummenigge, Tigana, Giresse, Briegle sau Filipovici. De partea cealalta, Costica Stefanescu, Nicolae Ungureanu, Silviu Lung, Sorin Cirtu, Ilie Balaci, Aurel Ticleanu, Radion Camataru, pâna la intreaga lista de 16 „titulari“, erau aplaudati la scena deschisa de peste 50.000 de spectatori care umpleau pâna la refuz tribunele „Centralului“. „Vrem sa organizam la aceasta editie jubiliara a Zilelor Craiovei un eveniment de anvergura. Manifestarile vor debuta luni si se vor incheia duminica. In ultima zi vor concerta cele mai importante formatii si artisti din România, printre care Holograf, Proconsul, Iris, Morandi, Al Bano si multi altii. Va fi un spectacol mare, la care sunt asteptati peste 40.000 de oameni“, a spus Antonie Solomon. De la meciul cu Benfica si pâna astazi, de pe stadion au disparut bancile de lemn, inlocuite cu scaune de plastic. Si au mai disparut jucatorii „Craiovei Maxima“; de pe teren, iar unii din viata. A ramas amintirea unor meciuri pe care oltenii de pretutindeni nu le pot uita o viata intreaga. Pe 29 octombrie, „Ion Oblemenco“ ar putea fi din nou neincapator. De la Bals, Târgu Jiu sau Drobeta Turnu Severin, lumea va veni pentru ca e meci mare in Banie, pe fostul „Central“. Repere Editia din acest an a Zilelor Craiovei se va desfasura in intervalul 23 - 29 octombrie si va cuprinde, printre altele, un spectacol stradal intitulat „Noaptea Sfântului Dumitru“, concerte in aer liber, spectacole de balet, reeditarea semifinalei UEFA 1983. sursa: www.gds.ro/Eveniment/2006-09-06#articolNr57667
|
|
|
Post by GAZETAR on Sept 7, 2006 10:12:33 GMT 2
Au aparut probleme intre Stinga si conducere Ungureanu a stârnit suspiciuni Alexandru VIRTOSU/GdS Luându-si o scurta vacanta cu prilejul intreruperii campionatului, la revenirea in Banie, Ovidiu Stinga a avut surpriza sa constate ca i-a fost adus un nou antrenor secund, fiind vorba despre Nae Ungureanu. Cum oficialii Stiintei au roit mai de mult in jurul lui „Rosu“, caruia i se si propusese functia de „principal“ atunci când „Olandezul“ a renuntat pentru câteva zile, acest lucru i-a stârnit suspiciuni lui Ovidiu Stinga. „Raceala“ relatiilor dintre Stinga si conducerea clubului a fost exemplificata si la amicalul sustinut de Universitatea la Vâlcea, când Costica Stefanescu, Gheorghita Geolgau si Aurica Beldeanu au stat la o distanta considerabila de Ovidiu Stinga. In plus, acestia s-au evitat in permanenta, privirile aproape ca nu s-au intersectat. Altfel, Comisia de Disciplina din cadrul FRF a analizat ieri evenimentele petrecute la meciul Universitatea - Dinamo si a ajuns la concluzia ca Ovidiu Stinga nu l-a calcat intentionat pe Andrei Margaritescu, iar scandarile triviale ale suporterilor olteni si dinamovisti au fost trecute si ele cu vederea.
|
|
|
Post by GAZETAR on Sept 25, 2006 9:54:00 GMT 2
Fane Stoica, principal Alexandru VIRTOSU Fane Stoica spera sa redea zâmbetul suporterilor Stiintei Dupa 0-2 cu Otelul Galati, finantatorul Universitatii Craiova a gasit imediat inlocuitori pentru Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Nae Ungureanu. La doar câteva ore dupa demiterea lui Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Nae Ungureanu, finantatorul Stiintei a rezolvat problema staff-ului tehnic. Adrian Mititelu a hotarât sâmbata noapte sa-l numeasca pe Stefan Stoica in functia de antrenor principal al Universitatii, fostul jucator al Stiintei din anii '90 acceptând propunerea pe loc. „Fiul risipitor se intoarce pentru ca ma simt dator fata de Universitatea, de pe urma careia am mâncat 15 ani o pâine. Astazi (ieri - n.r.) ma voi intâlni cu conducerea Omoniei sa rezolv problemele in Cipru, apoi plec la Craiova. Voi semna pe doi ani cu Universitatea, pentru ca fotbalul nu se face in rate, ci este nevoie de timp. Sunt convins ca vom pune echipa pe picioare“, a spus ieri Fane Stoica. Fostul secund al lui Ioan Andone de la Omonia Nicosia va fi ajutat de Daniel Mogosanu si de finul si, totodata, cumnatul sau, Stefan Crisan, care se va ocupa de pregatirea portarilor. Crisan, care a aparat buturile alb-albastre timp de doua sezoane (1988-1990), apoi s-a transferat in Germania, la FC Nurnberg, unde a fost rezerva lui Andreas Kopke, i-a luat locul lui Pap Deac, care nu a mai dorit sa continue cu Universitatea. Beldeanu, de fatadaAlt fost mare jucator al Stiintei, care va completa staff-ul craiovean, este Aurica Beldeanu, acesta fiind avansat de Adrian Mititelu din functia de director sportiv in aceea de director tehnic, pentru ca nici de aceasta data antrenorii Universitatii nu detin licenta PRO. Tot din acest motiv, „Vulpea“ nu se afla pentru prima data in acest sezon in postura de director tehnic, el mai ocupând acest post in primele doua etape. Cu toate acestea, Beldeanu nu va raspunde si de rezultatele echipei. In schimb, Ovidiu Stinga este decis sa nu mai continue cu Universitatea nici din postura de jucator. Contrar lui Stinga, Nae Ungureanu nu s-a impacat cu gândul ca a fost demis, „Rosu“ afirmând ieri ca asteapta explicatii din partea lui Adrian Mititelu.
|
|
|
Post by GAZETAR on Sept 25, 2006 9:56:58 GMT 2
Mititelu despre.... Obiectivul echipei: „Vrem nu vrem, obiectivul este evitarea retrogradarii. Nu ma gândeam la acest lucru, dar asta este adevarul si imi asum aceasta treaba“. Propriile greseli: „Asta-vara nu am adus acei jucatori care mi se reproseaza pentru ca nu i-am gasit. Ce-am vrut eu sa aduc nu am putut. Si daca nu am putut asta a fost (...) pregatirea care s-a facut in vara a fost o pregatire nu foarte buna“. Lotul de jucatori: „Portarul, capitanul de echipa si vreo doi-trei pe care ii consideram superfotbalisti au dezamagit“. Locul din clasament: „Este cel mai delicat moment. Suntem pe locul 13-14, nici nu mai stiu pe ce loc suntem, 15-16...“. Jocul echipei: „Am avut nesansa si antrenori neinspirati. A trebuit sa vin eu ca patron sa le spun sa nu joace 4-4-2, ca luam o cârca de goluri“. Bugetul clubului: „In acest moment, clubul are peste 100 de miliarde in cont si ii vor mai intra inca 200 de miliarde in luna ianuarie. Am bani si pot tine patru echipe, nu una“.
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 6, 2006 11:34:57 GMT 2
Alb-albastrii si-au trecut in cont toate cele trei puncte puse in joc in Valea Jiului, reducând sansele hunedorenilor de a se salva de la retrogradare.Temperaturile extrem de scazute din ultimele zile si zapada care a cazut pe teren i-au determinat pe cei din Petrosani sa intervina pâna in momentul inceperii partidei. Cu doua minute inainte de meci, cei de la Petrosani inca mai curatau terenul de zapada si apa, iar ceata a dat mult de furca jucatorilor. Meciul a fost dominat categoric de jucatorii de la Craiova, insa doar in repriza a doua au reusit sa inscrie. Universitatea Craiova a deschis scorul in minutul 55 prin Gabriel Velcovici, care a inscris cu un sut de la 14 metri, cu exteriorul, in stânga portarului Catalin Multescu, dupa o centrare de pe dreapta a lui Lucian Pirvu. In minutul 79, Pirvu a reusit sa mareasca avantajul echipei din Banie, invingându-l pe Multescu, iesit din poarta, cu un lob de la 12 metri. Replica „minerilor“ a fost slaba, insa Jiul a reusit totusi sa reduca din diferenta in minutul 84, când Drida a marcat cu capul, de la sapte metri, dupa o centrare a lui Mircea Voicu. Mititelu, multumit de rezultat Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a aratat multumit de rezultat, insa nu si de jocul unor fotbalisti de-ai lui. „Echipa noastra a aratat bine, chiar daca mai exista carente in joc. Mai sunt jucatori care nu se ridica la nivelul primei divizii, dar in ansamblu echipa a muncit si a câstigat pe merit astazi. A fost un meci foarte greu, echipa Jiul a luptat, ca si noi, ca sa câstige. Am avut noroc ca am marcat primii si am aratat ca suntem mai buni decât Jiul. Mergem inainte si sper ca si Jiul sa-si revina pentru ca ar fi pacat ca un oras ca Petrosani sa nu aiba o echipa in Divizia A. Imi place stadionul, cred ca arata cel mai bine din Divizia A si ar fi frumos ca Jiul sa ramâna sa joace, sanse are, mai sunt meciuri, campionatul este lung“, a declarat Mititelu. Tudorache nu mai crede in salvare Antrenorul echipei Jiul Petrosani, Marin Tudorache, nu mai vede nici o sansa de evitare a retrogradarii. „Din pacate pentru noi, sansele de salvare de la retrogradare se imputineaza pe masura ce inaintam in campionat. Ati vazut si dumneavoastra ce gafe facem in aparare. Privim inainte, incercam sa gasim un unsprezece care sa nu gafeze si care sa se concentreze atât la faza de finalizare, cât si in aparare. Am avut doua ocazii la 0-0, dar nu am reusit sa marcam. Craiova a speculat nesiguranta noastra in aparare, a reusit sa inscrie primul gol, dupa care Jiul a creat spatii mari, iar Universitatea a stiut sa profite. Felicit echipa din Banie pentru jocul prestat“, a spus Tudorache. www.gds.ro/Sport/2006-11-06#articolNr60931
|
|