|
Post by pufica on Sept 3, 2007 21:08:49 GMT 2
01 septembrie a inceput la 4 dimineata cu tunete, fulgere si ploaie torentiala...abia la 7 am reusit sa ies din casa, cu gandul la Craiova, Lavinia si Dan, Aniela si Gabi si un eveniment pregatit pe ultima suta de metri. Ma bucur pentru ca am ajuns la ceremonia ce-mi era mai importanta decat cea de dimineata. Sa fie intr-un ceas bun, sa produca si-un miracol si mai ales sa ne ajute sa fim ce-i trebuie. Cu gandul la sens si trebuinta, Noapte buna
|
|
|
Post by pufica on Sept 13, 2007 9:20:32 GMT 2
Buna dimineata, m-am inscris la Cupa agentiilor ( cupaagentiilor.iqads.ro/ ) colegii imi cer sa inscriu goluri, se vede treaba ca sunt seriosi si ca nu prea vor sa se joace ci sa castige. Prilejul va fi unul bine venit...si sper vremea sa fie si ea buna. Parcul Crangasi...voi juca fotbal... Ca la 15 ani pe str Deva Va pup, ultras pufica
|
|
|
Post by pufica on Sept 23, 2007 10:23:32 GMT 2
Dragilor, as spune ca s-a lasat frigul sper eu pentru cat mai putina vreme... mi-am cautat sosetele si incaltarile de toamna cu gandul la luna mai cand va reveni caldura si eu ma voi simti din nou cel mai bine in sandale. Nu-mi place frigul de nici un fel...nu-mi place ca-mi ingheata mainile deja de la o plimbare de 2 ore pe strazile capitalei...nu-mi place ca la Thalia nu au pus geamurile si mi s-a racit tuslamaua...si ma gandesc la vara, soare, mal de mare si nisip.... a venit toamna..si e vremea sa pun la cale cele trei petreceri de anul acesta...sau sa ma retrag in munti in noiembrie??? cu pupici raciti io
|
|
|
Post by oana on Oct 12, 2007 10:45:15 GMT 2
zic ca prin 9-10 noiembrie sa te retragi in munti ;D
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2007 20:22:15 GMT 2
Draga mea, retragerea in munti a fost foarte bine venita. Pe langa pozele facute si revederea a fost mai mult decat placuta.
Te pup si chiar sper sa ma retrag mai des la Sibiu ...
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2007 20:34:14 GMT 2
Noiembrie, ditamai luna plina cu tot felul de evenimente. Fireste echilibrul este stabilit pe data de 12, cand se intrunesc astrele si mai iau o decizie doua catre stanga As spune ca luna asta am facut plimbari si am revazut foarte multi prieteni. Cei care nu au putut aparea la petreceri, au tinut sa ma ureze la telefon, drept urmare am simtit ca i-am neglijat si ca nu e bine ...ar trebui sa ne facem timp sa vorbim mai des si neaparat sa ne vedem...dar cum sa le impacam pe toate??? Pe 10 a venit pe lume si Luca Andrei, un foarte promitator tanar pe care il iubesc inca dinainte de a fi conceput ) in munti pe fond de schiuri dupa cum umbla vorba. De ziua mea am reusit sa cad la pace cu Bacardi, un concept daunator vizibilitatii. Cheful de Craiova s-a desfasurat in Wave, ca in fiecare an dar la cote mult mai reduse ca in anii precedenti. Cheful de Bucuresti s-a desfasurat in Stuf Vama Veche, unde am dansat ca-n vremurile bune, contra tocurilor de care nu am reusit sa scap (am ajuns direct de la birou!) Cadourile au fost atat de multe si pe brief ca sa zic asa...incat nu mai am ce sa-mi doresc de Craciun. Ups...sa ma gandesc...poate o saptamana de plaja!!! Daca se poate? Va pup cu drag io, batuta de vanturile de azi ...
|
|
|
Post by pufica on Nov 20, 2007 14:06:40 GMT 2
Ziua de azi a inceput cu telefonul...pe care nu aveam nici un mesaj ... Ca sa zic asa...should i stay or should i go? din intelepciunea clash Apoi un tur de forta in trafic; o aventura specifica deja capitalei despre care mi-am propus sa nu ma mai plang, pt ca e tot degeaba. si-atunci sa merg la birou unde am mii de treburi de rezolvat, astazi dublu speed pentru ca dimineata am avut aventurile ...despre care iar promit sa nu ma mai plang ))))) azi e zi verde; margelele, cerceii si bluza spun povesti despre primavara...adica urmeaza sa vina cu siguranta cam in 3 luni, doar 3 luni sa rezist la frig si umezeala ) nu e mult si poate ma ingan cu sarbatorile si trec mai repede... by the way....unde facem sarbatorile? Vili a promis scoici si alte creaturi marine innecate in usturoi si aiurite de niste paste..o reteta dupa care ma topesc Spor la treburi..
|
|
|
Post by pufica on Nov 20, 2007 14:08:26 GMT 2
Si mai cred ca nu pricep lucrurile si desfasurarea lor, si mai cred ca habar nu am care-i dreapta si care-i stanga si mai cred ca dupa ce voi manca friptura care tocmai ce ajunse ma voi simti mai bine )) i guess i should go!
|
|
|
Post by pufica on Nov 26, 2007 11:42:14 GMT 2
Dorinta de a fi robot! este preponderent feminina de vreme ce pe planul masculin este deja innascuta. Este din ce in ce mai greu sa-l intalnesti pe D'Artagnan in lumea asta. Unde este Tristan? Unde sunt domnii care plecau in razboaie pentru stapanele inimilor lor? Unde este caldura si incantarea dintre doi oameni? Sincer am pierdut orice fel de incredere ca mai exista cavaleri in secolul 21. Noi, ca doamne inteligente care suntem, ne adaptam la acest secol prin intelegere. Prin capacitatea de a pricepe ca nu exista drum inapoi si ca numai in carti si in imaginatia noastra vom mai avea parte de un "domn". Altfel gasim nenumarati disperati dupa golaneala. Golaneala a devenit normalitate. Este dorita de lorzii inelelor (respectiv cei care au spus "Da" si acum regreta), de cei care au puterea de a spune nu acestui mod de viata, de cei care au o relatie de cativa ani pe care o considera desigur suficienta si tanjesc dupa atotprezenta golaneala. Si avand in vedere cat de simplu este sa iesi sa bazgaunesti cluburile pline de roboti, atunci la munca! Robotim toata noaptea pt a avea a doua zi subiecte de forumit sau de explicat in detaliu pe YM. Apropo, un instrument foarte bun in procesul de robotizare, messengerul care ne retine departe de prieteni, de apropierea umana si care ucide orice fel de empatie (inlocuita acum de emoticonie!) Prin urmare...mai ramane muzica sa o dansez atata vreme cat nu ma pot adapta la robotizarea bucuresteana. Sper ca in alte lumi nu se intampla si pls dati-mi de stire unde ar trebui sa ma mut ca sa pot ajunge la simtire si iubire. Va pup ca lunea
|
|
|
Post by pufica on Dec 26, 2007 23:59:53 GMT 2
dragilor, mi-am facut blog nu de alta dar imi trebuia o responsabilitate serioasa si asta a fost la indemana. Este un locsor virtual, al meu www.pufica.ro in care sper sa scriu mai multe despre lume prin prismele mele proprii, personale si precum le stiti prea originale iata: ma laud .... va pup si in noul an sa va fie drag de lume!
|
|
|
Post by pufica on Jan 3, 2008 15:57:44 GMT 2
care lume vad ca se muta spre capitala. probabil din cauza traficului...e o dovada serioasa de curaj as spune )))) altfel in primele zile ale anului 2008 Craiova e o feerie pentru iubitorii de zapada, un cosmar pentru propietarii de masini o placere pentru mine pentru ca am parcul langa si mi-e imposibil sa nu-l vizitez noaptea pe ninsoare. abia astept prima petrecere din an si a 12 pentru comunitatea noastra. ma gandesc cum au trecut anii, pentru ca deja din 2004 pana acum....s-au adunat suficienti. cu pupici...sechestrata din Craiova.
|
|
|
Post by pufica on Jan 8, 2008 10:30:05 GMT 2
Buna dimineata, si mai mult: spor la noul an muncitoresc pe care l-am inceput ieri, cel putin io, fara chef si fara tragere de inima. As mai fi lenevit vreo luna ) Altfel, toate de bine sa va fie. Pupici a
|
|
|
Post by pufica on Jan 12, 2008 17:43:16 GMT 2
Weekend placut se anunta a 12 petrecere si mai mult decat atat prima din acest an care ne gaseste inca on line.
altfel eu am intrat intr-un concediu mai lung, sper; in care sa-mi asez mintile si poftele
pupici
|
|
|
Post by pufica on Jan 21, 2008 19:37:30 GMT 2
astazi a aparut soarele si am revazut cerul in capitala....asta dupa ce in ultima saptamana a fost o ceata ingrozitoare care ne-a alienat pe toti
|
|
|
Post by pufica on Mar 2, 2008 13:10:05 GMT 2
Buna dimineata, petrecerea aiesit super aseara. Primvara si-a aratat puterile cu dureri de cap de la cele 17 grade celsius, vant si floricele. Martisoare peste tot; fete cochete si chef de petrecareala.
Cu drag de revedere, io.
|
|