|
Post by pufica on May 14, 2004 9:08:27 GMT 2
aici ne iubim, ne certam, ne intrebam, ne pupicim
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 9:15:53 GMT 2
florinelu drag, ce faci dragul meu? apoi mircea poate mai aterizezi nishte poze cu moshtenitorii pe la mine prin e-mail catre colan: tati, cum e vremea? leat zici, leat sa fie eu sunt foarte cuminte. m-am intors aseara de la interviul din capitala, mandra, vesela, linishtita, drept urmare am dormit frumoasa si m-am odihnit ca trebuie sa trag precum nebuna din totzi caii putere shi e herghelia mare shcoala se incheie repede: pe 24 mai incepe sesiunea de vara si pe 21 iunie licentza. lucrarea e foarte frumoasa....o muncesc sa o definitivez marea am vazut-o de 1 mai shi mi-a placut va pupici dulci din craiova, unde-i nor shi soare shi e cam racoare evident deseara servesc un wave si maine e petrecerea surpriza pentru intoarcerea alinei de la londra. eu sunt principalul vinovat si caut acum confeti, palarii de vrajitori, par albastru din beteala shi trompete :-))
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 11:16:54 GMT 2
zi-mi de amor... tinere nu cred ca vrei sa ne luam la intrecere :-))) care-i mai animator decat care? sa intrebam poporul de ma cunoashte, sa aducem referintze, sa deschidem show-u ;Dl cu intrecerea asta la final io beau o bere...jur ca beau o bere dc ma batzi la faza asta :-))))))))
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 14, 2004 11:29:20 GMT 2
referintele mele sunt pe video. Adica i faceam fotografii si animatie la un party iar un coleg filma. Normal ca nu s-a putut abtine si apar si io facand animatie pe filmarea respectiva. So, am niste mpg-uri, cu care pot dovedi....nananana daca imi dai o adrsa de mail de pe un server local iti pot trimte si sa mori de ciuda. Nu merge pe yahoo, pt ca un mpg are peste 5 Mb si astia nu iti dau voie mai mult de 1 Mb la intrare.
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 11:33:43 GMT 2
alinaa@bizmail.ro dar e jumate plin am 10 megi acolo...teren fertil de joaca :-))
hei!!! fetelele!!!1 zi-mi de fete
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 11:38:47 GMT 2
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 11:59:02 GMT 2
hahaha uite imi zice lumea ca sunt vesela azi se vede ca ma gandesc numai la mutare? la ce plimbari o sa fac in muntzi si la mare si obligatoriu in maramuresh
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 12:02:34 GMT 2
gata te depashii in posturi, shapka sunt mai harnica decat tine :-))) gata, sarbatoresc cu o apa minerala aceasta victorie incredibila, aceasta depashire senzatzionala, doare cu motociclishtii ma mai iau acuma la intrecere
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 12:54:55 GMT 2
mai am exact doua ore pana ma transport acasa...apoi la biblioteca, apoi acasa, apoi la discoteca mi-e chef de vacantza si de lancezeala, sa nu mai am ce face a plouat torentzial aici, ca in poveshti, s-a apropiat cerul de mine si eu l-am pupat....uite-asha...l-am pupat pana a fugit sa vada cum e cu vara, a promis ca mi-o aduce repede si fierbinte :-))
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 13:20:34 GMT 2
we will rock u se cant la radio, se canta superstar in gand...nananana...some kind of superstaaar nanana si acum sa ma pregatesc de o strambatura zdravana: nu ma intrebazti cum mi-am incordat mushchii sa produc chestiunea asta,
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 7:13:51 GMT 2
buna dimineatzaaaa
uite cum de la ora 8 negociez cu conducerea un concediu scurt de sesiunea de vara auzi pe 24 25 sunt in sesiunea de vara...altfel e o mare agitatzie cu delegatziile cu viitoarea mea absentza...adica sa lipsesc joi si vineri? cum sa-mi permit un asemenea tupeu? ce-i aia concediu pentru invatzat...:-)))))))) sa vedem cum se petrec treburile lignitul va asigur ca e la locul lui...
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 7:22:21 GMT 2
despre uichend:
am fost nervoasa cand am revazut cat mai am de citit, cum le-oi invarti pe toate nu shtiu...sambata am facut pauza cu petrecerea surpriza organizata alinei, prietena mea apoi a fost nevoie de medicamentele de stomac pentru a putea adormi...la 12 m-am retras ca o adevarata printzesa ce ma aflu...a fost frumos...eu am facut poze si au ienuts f bine, alina a fost complet surprinsa...confetiile le-am curatzat cu aspiratorul ca altfel umpleam toata casa, baloane, pancarde cu bine ai venit, cadouri, bere, pitza, cico, pitza man :-)), ne-am pus la punct cu ultimele luni
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 11:03:23 GMT 2
pufica...uite-ma i'm alive!!!! Despre week-u' meu?...WAS SUCKS!!!! P.S. fara detalii
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 11:13:00 GMT 2
ba cu detalii, ca nu vii tu sa-mi spui nimic aici :-) trebuie sa fi avut macar un centimetru de secunda care sa itzi placa din el, din uichend haide, zi-mi
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 11:21:24 GMT 2
un centimentru de secunda?...waw ce aproximare... cum sa-ti spun: week-endu' a inceput practic de vineri cand am plecat de la munca la 4 dimineatza...la 10 eram deja in piciare ca ma intoarceam la munca...am terminat la 12 (00:00) cand m-am dus sa beau si eu o bere ca omu'. Am plecat si de acolo la 4 dim. si ieri m-am trezit cu o mare durere de cap...da' nush de ce ... ca nu am baut "prea mult" ...si in consecinta am avut "crampe head-iene" toata ziua...DECI...MY WEEK-END WAS SUCKS... si uite ca am dat si detalii...
|
|