|
Post by Sorin Opran on May 18, 2004 11:33:27 GMT 2
eu anu' trecut am fost la mare un singur week-end...adica nici 2-a zile...poate la fel o sa ajung si anu' asta... In principiu concediul o sa fie undeva la munte...intr-o expeditie, ceva de genu' asta.
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 11:37:47 GMT 2
muntoshilor...ma inscriu de acum in expeditziile muntoase pe care le organizatzi cat depsre mare am fost anul trecut de 2 ori, un uichend si 8 zile de concediu anul asta fusei de 1 mai sa inghtz de frig si sa-l convorbesc pe colan
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 18, 2004 11:53:07 GMT 2
ok...pt. mai multe delatii...contact "shapka" P.S. uite asa vedem noi muntele...doar o perspectiva...
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 12:26:56 GMT 2
iau legatura cu cine trebuie...ma doare genunchiul ca ma lovii de birou, ma plimb cu scaunul asta mare in toate partzile, m-am dezobishnuit sa ma ridic de pe el...il imping si gata ..da ma lovesc in mod constant cu genunchiul de birou
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 18, 2004 13:59:43 GMT 2
ia povesteste aici care mai e atmosfera prin Wave 84. Si chiar si prin alte clubulete.
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 14:25:42 GMT 2
aha fac o scurta cronica dragul meu
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 8:24:03 GMT 2
dimineatza, soare, baltzi, a fost meci...a fost agitatzie azi e soare si ma bucur pentru ca am iarashi foarte multe de facut...mi-e foame, ash manca ceva dulce desigur...o fi gresit ca ma trezesc cu maxima nevoie de ceva dulce? si ma gandesc ce sa ma duc sa-mi cumpar o ciocolata cu stafide :-) pe de alta parte mai sunt doua saptamani si se fac cireshele...abia ashtept sa ma catzar in ciresh si sa mananc cireshele imense direct de la sursa ca sa zic asha
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 8:38:38 GMT 2
wave: vineri seara ma simt cel mai bine, vin acolo "tinerii" care savureaza piesele, care danseaza, se simt bine in pielea lor. se asculta muzica buna, se pun piese dupa feelinguri si nu dupa ritm alert cum se cere in alte partzi...relatzia bitzi pe secunda se incarca cu emotziile noastre, vineri seara se asculta wave music
sambata seara ma agaseaza tineretul, fetele sunt ok, impodobesc atmosfera cu partzile trupurilor lor dar inshii ca sa nu-i cataloghez in vre-un fel, ma streseaza; sunt veniti ca sa se priveasca unul pe altul dar nu intr-un sens bun, constructiv sau (!!!) erotic, ci ca sa vada ce se mai poarta, se copiaza hainele, atitudinea, limbajul sambata seara nu am loc sa dansez din cauza lor sambata seara se pune muzica nu tocmai frumoasa, acuma si gusturile mele tind in mod evident catre punk ... horatziu mi-a scos love will tear us ...a lui division pentru ca nu merge...auzi imi spune ca nu merge... si zic bine si ce merge? feel a tanarului asta ...care ruleaza in toate posturile de radio.. l-am lasat sa-si faca damblaua..insa cand intru eu la pupitru...el iese. e clar
apoi joi seara este medi night...vin tinerii din facultatea de medicina si dantzuie, sunt numai ei si piese nereprezentative ale perioade 90-2000 anii 80 sunt lasatzi sa se prafuiasca in stativ...
cam asha e cu wave in anul de gratzie 2004, an in care ma voi departa kilometric de spatziul unde atatzia ani am fost parte din peisaj...precum pupitrul sau barul care au fost tot timpul acolo, eu m-am dansat pe muzica ce mi-a placut si m-am simtzit in largul meu...care va asigur ca e larg
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 8:49:28 GMT 2
snobi mi-au desfiintzat jazz-snobi ...de aceea inca sunt tristutza. in pub-ul de pe unirii sunt aceeiashi alin si george care ne sustzin privirile cand intram, ei asigura barul, fetele se schimba dupa cum observ, vine un trup, pleaca altul, spatziul nu s-a modificat, se pastreaza, terasa inca nu e in maxima forma, respectiv cuptorul de pitza nu functzoneaza. insa cei care vin acolo sunt cam la fel...sambata si duminica dimineatza imi place sa merg la un early cico ...sa simt razele de zoare pe terasa de la snobi, sa zambesc figurilor cunoscute si sa mai stau de vorba cu amicii sau prietenii snobi e la mine in cartier de aceea mi-e cu atat mai familiar
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 8:59:36 GMT 2
acum sa ne vedem shi de ale treburilor de serviciu.
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 9:56:14 GMT 2
m-am intors de la sibiu, unde a fost ploaie, sesiune, frig am incheiat in mod oficial partea referatistica si sesiuonala din facultate, urmeaza licentza pe 21 iunie. sunt stresata pentru ca nu am timp, sper sa intru foarte repede in concediu ca sa ma repliez pe cartzi si cursuri
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 9:58:44 GMT 2
am o veste deosebita pentru voi...atentziune atentziune, au inflorit teii, se simte mirosul in aer, este indicat sa procedatzi la plimbari lungi, in care sa va amintitzi de voi cand eratzi frumoshi...
si e cerul albastru, si e cald si e soare...a cam venit vara
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 10:00:05 GMT 2
si ne ducem iar la munte in weekend ;D
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 10:04:50 GMT 2
si ne ducem iar la munte in weekend ;D asta nu e drept
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 27, 2004 10:10:42 GMT 2
bada, din fericire e chiar DREPT drumul nostru pana la munte...
|
|