|
Post by pufica on May 17, 2004 11:29:12 GMT 2
vezi, am presimtzit bine ai avut dupa o anume ora 4 mai mult decat un centimetru de suficient....acum ce sa-tzi spun despre durerile de cap....ca e materialul de vina sau ca e din cauza berii fiindca-i blonda? io zic asha....sa nu te plangi de munca, sa nu te plangi de bere, si mai ales de durerile de cap...exista egalitate in lumea asta
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 11:37:52 GMT 2
ce e de facut? sa punem stop si sa lasam forumul sa doarma? sau sa-i imprim un ritm propriu olteanului? apropo...mai am o idee...ma mut pe uan-big cand intra "by 1" se blocheaza accesul pentru postare :-)
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 14:31:43 GMT 2
gata si ziua de azi a venit ora 4 deci ne retragem spre managementul radio si modalitatzi neconventionare de promovare sunt foarte agitata in continuare dar primii anuarul media si publicitate de la mediafax asha ca sunt curioasa sa vad cum si ce ne scrie despre
alta ploaie, cu tot cu temperatura scazuta, si vant rece sa nu cumva sa ma gandesc la vara si la mare...asha sa fie shi sa iau concediu odata ca nu se mai poate
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 14:38:49 GMT 2
si acum sa spunem adevarul Sorin? ;D
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 14:40:53 GMT 2
si acum sa spunem adevarul Sorin? ;D da !!sa spunetzi adevarul!!!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 14:41:05 GMT 2
cica: vineri a avut parte de 2 negrese(pe care nu a binevoit sa le imparta cu prietenul lui cel mai bun, ei lasa ca imi iau io revansa)....asa, sambata s-a imbatat ca porcul la Pink Cafe(streptese, evident) a ajuns acasa can io inca m apregateam pt scoala. si nu era singur... iar duminica s-a terzit cu 2 necunoscute in pat... acum se pune problema, cum naiba aflam cele 2 necunoscute?
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 14:41:28 GMT 2
HAI.... , adunati, scadeti, impartiti si trebuie sa va dea un egal...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 14:41:52 GMT 2
sa-l intrebam pe iel?
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 14:42:40 GMT 2
ma duc sa imi mai iau o bere ca se incinge paciulea atm. ;D
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 14:43:59 GMT 2
pai cand s-a trezit cu ele, negrele, nu le-a cercetat cine sunt, cata inaltzime si grosime au? :-) ce anume vrei sa aflii?
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 17, 2004 14:49:23 GMT 2
CUM RAMANE CU MARMOTA SORINEL?
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 17, 2004 14:51:52 GMT 2
pai tu "impachetezi asha ciocolata"...marmota ce esti...
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 14:52:05 GMT 2
CUM RAMANE CU MARMOTA SORINEL? marmota are productivitate maxima, si ia shi prima si super prima din cauza asta
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 11:08:41 GMT 2
azi: foarte multe de facut iau concediu de joi ca sa ma concentrez pe shcoala si pe proiectul secret :-) unii shtie despre el altzii nu au avut timp ca sa ma asculte altzii nici nu-l vor shti decat in forma finala rontzai nishte biscuitzi ...nu am mai mancat de mult biscuitzi dar s-a infuriat ulcerul aseara si sunt obligata:-) aparu shi domnul soare, printre norii ploioshi...ce-or face campionii aia, in afara de pneumonie?...
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 11:26:53 GMT 2
ma gandeam ca daca vine vara iarashi incepe nebunia cu marea...sa ajung la mare doar pentru doua zile nu-mi place insa anul viitor stau 3 saptamani la mare clar, evident, cu sigurantza
|
|