|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 10:11:01 GMT 2
PAI ca sa fie drept, HAI CU NOI! ;D
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 11:40:01 GMT 2
o sa merg, stai linishtit, cand o sa vin eu, nu mai avetzi linishte. si ma apuc serios de spor acum cand ascult barry white, parca e soarele mai stralucitor, cerul mai albastru, eu mai vesela si desigur relaxata :-) imi sta bine relaxata :-))
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 11:42:10 GMT 2
superba de tine
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 12:02:28 GMT 2
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 12:17:38 GMT 2
Eu zic ca suntem prea frumosi in comparatie cu cei din alte orase.... By the way, azi Forumul implineste doua saptamani de la nastere. Pretext sa bem o bere. Poate se baga cineva. Dupa ora 18.30..., propuneri, chestii, trestii...
Victoras sa-ti traiasca tata bebeul! Sa fiti sanatosi acolo cu totii si sa fie cum iti doresti tu!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 12:20:57 GMT 2
Eu zic ca suntem prea frumosi in comparatie cu cei din alte orase.... By the way, azi Forumul implineste doua saptamani de la nastere. Pretext sa bem o bere. Poate se baga cineva. Dupa ora 18.30..., propuneri, chestii, trestii... Victoras sa-ti traiasca tata bebeul! Sa fiti sanatosi acolo cu totii si sa fie cum iti doresti tu! PAI IO ZIC CA SUNA BIEN!!! LA MOTOARE? ca e loc de CRAIOVENI si de multe beri pe mesele alea lungi.... ;D
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 7:55:45 GMT 2
fusaratzi la motoare? va distraratzi? m-am gandit si nu vreau sa renuntz la perfectul simplu, imi place, ma alint cu el, cum sa-l parasesc dupa ce mi-a fost alaturi atatzia ani? e drept in conditziuni oficiale il inchid in cutiutza cu poveshti ca sa nu se zburataceasca peste interlocutori
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 10:29:54 GMT 2
ne place mirosul de tei...ne imbata, pofta de terasa se acumuleaza...voi accepta o ieshire scurta de-un fum si o vorba linishtita... ce te faci cu cei din jur...am uitat de oameni pe care ii iubesc...am uitat de vara, de sandale si fuste...am nevoie de linishte sa compun concluziile lucrarii si mai am nevoie de concediu...pe care nu-l pot lua de acum...si ma irita chestia asta
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 11:21:55 GMT 2
m-am trezit foarte bine din cauza unui vis frumos. apoi am venit sa-mi fac treburile cum se cade. zambete, ceai, apa minerala, capshuni, si o fraza.
am simtzit cum o fraza citita a ramas pe loc, s-a uitat cum eram eu vesela si zambitoare si a decis...stai jos! nu te mai uita dupa arome de tei, nu mai privi cerul albastru!!! holbeaza-te la realitate...shtii cum e!!!, ar trebui sa o azvarli inspre tine, nu sa o tzii la distantza, sa o consumi pofticioasa, nu sa o pastrezi pentru ziua zero. ma uit la fraza asta, cum e ea potrivita si ma gandesc...ce mai conteaza inca una care ma supara? o sa shterg ...ceea ce a produs fraza o sa shterg, astfel intr-o zi voi uita ca a fost scrisa din cauza zambetului meu, sa shterg si fraza? nu pe aceea o vreau ...sa o privesc in toata plinatatea ei, sa o desfac in sensuri nerostite, sa o pregatesc. o pregatesc precum pranzul iubitului meu...dar o voi consuma singura si rece.
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 13:54:55 GMT 2
aseara am fost la snobi...terasa e functzionala, atmosfera vesela din pricina de meci, oamenii obishnuitzi ai acestor evenimente...o sa-mi fie dor sa merg acolo
|
|
|
Post by pufica on May 29, 2004 9:39:31 GMT 2
buna dimineatzaa sambata, lucrare de licentza, final, concluzii, studiu de caz. partea practica se inregistreaza saptamana viitoare.
voi umblatzi pe unde nu shtiu dar sa-mi facetzi cronica...shapka bate muntzii, unii dormicitzi, altii trebaluitzi...cine se odihneshte sambata?!
|
|
|
Post by pufica on May 30, 2004 15:44:44 GMT 2
sfarnutsul de saptamana. il petrec in ultimele luni cu dragele mele cartzi, cursuri si cu lucrarea de licentza....careia ii punem punct astazi. mai ramane partea audio-video de facut saptamana viitoare. aseara a fost petrecerea lui Olivian cu dragi, cunoscutzi, si gratare. momentul culminant a fost tortul de inghetzata...uitasem ca exista tort de inghetzata, pe care l-au dat spre consumare la ora 5 in dimineatza... altfel ash fi mers la wave sa ma dansez...abia ashtept sa ma dansez la wave...saptamana viitoare sper sa-mi fac timp de o tura scurta. si mai sper sa intru in concediu de odihna...nu cred ca voi veni la salsa saptamana viitoare
|
|
|
Post by pufica on May 31, 2004 8:00:10 GMT 2
Buna dimineatzaa saptamana incepe cu soare cald, este ultima la birou pentru ca de vineri sunt in mod oficial in concediu pentru studii. a plouat si asta a facut teii sa miroase shi mai puternic, ne place plimbarea pe bulevard -sa numar copacii mirositori, sa vad studentzii medicinishti cum sunt agitatzi de sesiunea de vara si sa pandesc soarele cum apune intre blocuri. shapka sa-mi povesteshti cum a fost pe muntzi..ok?
|
|
|
Post by pufica on Jun 1, 2004 7:14:56 GMT 2
buna dimineatzaaaa martzi sa fie cu soare si veselie
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 1, 2004 9:04:23 GMT 2
buna dimineata Marti dimineata cu soare, veselie si inghetata mancata in drum spre serviciu. Ahhhh...as mai manca una.... SUNT FAN TOP GUN!!! rimeaza, nu? ;D
|
|