|
Post by pufica on Jun 1, 2004 13:03:07 GMT 2
hahahahaha
asta cu inghetzata ne-a placut...insa mai repede ash consuma o friptura pe gratar, cu lamaie cu salata de roshii...si abia dupa gogshele si inghtzata :-)
|
|
|
Post by pufica on Jun 2, 2004 7:14:27 GMT 2
Buna dimineatza este o zi frumoasa sau cel putin asha ne spune soarele...ieri seara furtuna ...ca in filme a fost furtuna...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 2, 2004 8:55:48 GMT 2
Buna dimineata, zisei si io, ca deh..., n-am mai salutat demult prin topicu' asta. Cam innourat cerul bucurestean pentru soarele ce straluceste prin Craiova, dar nu-i problem'... Important e ca suntem ceea ce simtim, oarecum, intr-un fel, forumisti pe la colturi de birou... Sa aveti grija de voi si sa va programati agendele pentru duminica seara la Salsa. Ar fi pacat de noi sa nu ne vedem, ca suntem asa simpatici...
|
|
|
Post by pufica on Jun 2, 2004 10:17:24 GMT 2
azi sunt vesela, am decis sa merg la intalnirea de 10 ani de la incheierea liceului...sa vad cine mai traieshte, cu cine si cum mai traieshte..prevad shedintza de grup ;-) va fi pe 12 iunie si va fi la flora de langa balcescu...cum ar fi fost sa o faca la flora in lapus? :-))
|
|
|
Post by pufica on Jun 3, 2004 8:52:10 GMT 2
buna dimineatzaa inorata dimineatza, agitatzie la birou de parca se petrece maratonul hartiilor, faxurilor, scanarilor...
|
|
|
Post by pufica on Jun 3, 2004 14:42:29 GMT 2
s-a incheiat ziua de azi, in care am fost extrem de enervata pe toate lucrurile din jur...mai precis pe aia care nu fac nimic sa mearga lucrurile cum trebuie....e nevoie sa te impui, sa explici ca la copii mici, e nevoie sa impingi trenurile pana la capat de linie...
de luni intru in concediu ....sa invatz...abia ashtept sa -mi vad numai de treburile mele
|
|
|
Post by pufica on Jun 4, 2004 8:22:44 GMT 2
buna dimineatzaaa aseara am ienuts la cico si a fost foarte frumos
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 4, 2004 9:57:17 GMT 2
aseara am iesit si noi la bere...si am cunoscut-o pe prea-frumoasa ta prietena Gina ;D Te-am barfit toata seara. Nu ai SU GHITAT?
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 4, 2004 10:21:35 GMT 2
cred ca i-a ramas CICO in gat...nu a suGHITAt... ;D
|
|
|
Post by pufica on Jun 7, 2004 9:20:17 GMT 2
spor la treburi dragii mei nu mi-ati spus cum a fost la petrecere, sunt suparata din cauza asta...nu m-ati sunat sa-mi cantatzi imnuri...si ati chemat si craioveni din craiova... bine.. asha sa fie cu ei cu tot...facem petrecere
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 7, 2004 11:54:48 GMT 2
domnita din castelul fermecat, pufica... Sa te superi asa si sa devii arici, nu cred ca te defineste. Evident ca ar fi fost bine sa fi fost si matale..., dar la urmatoarea intalnire cred ca o sa-ti bagi nasucul, asa ca..., timpul le va rezolva pe toate. Nu a chemat nimeni craioveni din craiova. Au venit ei singuri din propria lor initiativa. Si de placere cred. Cu toti craiovenii din Craiova n-o sa putem face o petrecere niciodata, caci sunt peste 300.000... A fost misto, ce-sa-mai!
|
|
|
Post by pufica on Jun 9, 2004 9:01:38 GMT 2
domnule din capitala supararea mea s-a risipit intre shtiri si campanii de relatii publice..intre listarea lucrarii de licentza si incheierea materialului audio-video, intre calculator si biblioteca, intre razele de soare si picaturile de ploaie... te pupam si tot ashteptam sa ma sunatzi ca sa ma informatzi despre minunata intalnire petrecuta fara mine
|
|
|
Post by pufica on Jun 17, 2004 8:57:26 GMT 2
neatza sunt la sibiu unde e cald...surprinzator decald
s-a petrecut intalnirea de 10 ani de la liceu, care a fost frumoasa, puternic imbinata cu tot felul de zambete
va scriu curand despre ce desfashor aici
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 17, 2004 15:23:35 GMT 2
TRAITESTE PUFICA.....wow VICTORIE!
PS: Ai si INVINS? ;D
|
|
|
Post by pufica on Jun 20, 2004 12:19:53 GMT 2
pppppppppppupici am fost la salonul auto unde am tot petrecut vreme vorbind despre motoare, viteza si incercand toate mashinile...chryslerul crossfire si chevrolet lacetti mi-au luat mintile...sunt superbe...bijuterii
|
|