|
Post by pufica on Jul 15, 2004 8:30:08 GMT 2
de fapt nu m-am putut conecta la site...si cand am putut nu am putut da replay
si shapka e pe muntzi :-))
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 16, 2004 12:36:11 GMT 2
pai da..., da' shapka nu te poate ajuta cand e serverul super-aglomerat. ca d-aia avem probleme. din cauze si de server. da' o s-o rezolvam noi si p-asta. Chiar, daca ai prea mult albastru in viata ta, trimite-mi si mie intr-un borcan. Cu locomotiva. Stii tu, aia de la trenu' de dimineata...
|
|
|
Post by pufica on Jul 19, 2004 10:31:32 GMT 2
Buna dimineatza va doresc o saptamana frumoasa
eu muncesc la potolirea haosului din sufletzelul meu ...este colorat albastru-portocaliu si cuprinde fiecare centimetru al imaginatziei mele... :-))) e soare si inca zambesc razelor :-)))
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 19, 2004 11:01:24 GMT 2
da', albastrul asta al tau e cumva de metil?
|
|
|
Post by pufica on Jul 19, 2004 11:55:50 GMT 2
e albastru-portocaliu de dragul lui....al omului cu privirea calda...care a plecat... end of story
tu dragul meu ce-mi faci? scrie-ma pe ym...vrei
|
|
|
Post by pufica on Jul 20, 2004 8:42:06 GMT 2
buna dimineatzaaa franjurile portocalii...fondul e albastru definitiv, precum l-a declarat puficul intr-o vreme :-))))))
|
|
|
Post by pufica on Jul 23, 2004 11:11:06 GMT 2
buna ziua sa-mi aveti un sfarnuts de saptamana frumos
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 23, 2004 11:21:22 GMT 2
Buna ziua si la matale acolo-n albastrul cerului..., in care salasluiesti, bei, mananci si traiesti...adica si dansezi.. si s-a deschis Strandul Tineretului?
|
|
|
Post by pufica on Jul 23, 2004 11:27:56 GMT 2
Laguna e deschisa caldura mare...arnutsa orashul e capiat in zi, se trezeshte spre seara cu cateva beri ... tie nu ti-e dor de mine? nu vii sa ma vezi? :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 23, 2004 11:58:08 GMT 2
Nu stiu cum se face, dar cateodata ma apuca asa un dor de Craiova...si evident ca si tu esti inclusa.... Sar pe retina sute de secvente de acum 15-20 ani si se deruleaza cu tacanitul bobinei de film proiectate intr-un cinema vechi. Mi-e dor cateodata, de atmosfera aia veche pe care am trait-o si cu siguranta n-o s-o mai patesc...
Paradoxul apare atunci cand ajungi in Craiova si iti vine sa pleci imediat....am glumit..., dar sa stii ca eu vin cam de doua ori pe an, si de fiecare data ma simt si mai strain de oamenii de acolo..., probabil din cauze de lipsuri de cunostinte si fetze pe care nu le-am vazut in viata mea. In schimb, am admirat intotdeauna la ei faptul ca stiu sa se petreaca pana-n zori. Nu ca am fi noi vreun oras de petrecareti, dar la capitolul asta stam bine. Concluzia ar fi cam dezamagitoare...imi e dor din ce in ce mai putin de Craiova asta reala. Imi e dor de una trecuta, pe care am trait-o si savurat-o draught... Iti urez un ceai la ora 5 mentolat!
|
|
|
Post by pufica on Jul 30, 2004 14:02:57 GMT 2
si spiritul asta ........ nu pot sa scriu. pe scurt: plec la sighisoara
|
|
|
Post by pufica on Aug 2, 2004 14:21:16 GMT 2
neatza am fost la sighisoara in uichend unde se desfashura festivalul medieval, cu tot ce trebuie: muzica clasica, muzica fluierata, aglomeratzie, tineri, culori :-) cel mai frumos a fost momentul curcubeu....aparut dupa ploaie :-)))
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 2, 2004 14:24:20 GMT 2
neatza am fost la sighisoara in uichend unde se desfashura festivalul medieval, cu tot ce trebuie: muzica clasica, muzica fluierata, aglomeratzie, tineri, culori :-) cel mai frumos a fost momentul curcubeu....aparut dupa ploaie :-))) fotografii ceva?
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 2, 2004 14:31:10 GMT 2
Aaaa, ce dragutz...Am zis sa aterizez si io, caci eram pe la Bran la ora aia, da' ne-a fost teama de ploaie. Erau si pelerine pe acolo? In speranta ca nu te-ai intalnit cu niciun cavaler teuton, iti transmitem toate cele lumesti din evul asta... Si nu cumva ne-ai dezamagit cu pizza aia uriasa...?
|
|
|
Post by pufica on Aug 3, 2004 9:01:24 GMT 2
si uite ca am hotarat sa plec la portitza for the uichend...abia astept :-))) sa vad marea. poate trec si prin vama...sau poate nu va pupici poze am facut dar cine are timp sa duca filmele?
|
|