|
Post by Florian Ciobanu on Dec 3, 2004 15:54:00 GMT 2
Meciul de la Piteºti nu a fost ultimul din 2004 pentru “alb-albaºtri”, motivul pentru care ei mai sunt încã în “prizã” fiind participarea la Cupa ESO, competiþie care se va desfãºura în perioada 8 – 12 decembrie. Deºi iniþial fusese programat a avea loc pe terenul sintetic de la cantonamentul din Lunca Jiului, antrenamentul de ieri al “alb-albaºtrilor” s-a desfãºurat în sala Complexului Sportiv “Ion Oblemenco”, motivul schimbãrii locaþiei fiind acela ca jucãtorii sã se obiºnuiascã cu sala. Nu au participat la antrenament Bundea, Dobre, Stoianof, Hoban (accidentaþi), Njock, Frunzã (plecaþi în vacanþã), Pleºan ºi Guso. În urmãtoarele zile, Universitatea se va antrena ºi în Sala Sporturilor, pentru a se obiºnui cu dimensiunile normale ale unei sãli, cea din Complexul “Ion Oblemenco” fiind mai micã decât una normalã.
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 6, 2004 11:56:48 GMT 2
Solomon a „luat foc“ pe Dinel „Pina cind ne mai f...e Staicu cum vrea el?“<br>Primarul Antonie Solomon este deranjat de poziþia de forþã de pe care negociazã Dinel Staicu pentru Universitatea Craiova ºi spune cã varianta aducerii FC Naþional in Bãnie este de luat in calcul • Bogdan GROªEREANU
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a declarat sãtul de condiþiile pe care patronul Dinel Staicu a inceput sã le punã municipalitãþii, ca aceasta sã poatã prelua clubul Universitatea. Solomon a dezvãluit cã s-a certat cu Staicu, deoarece acesta ar fi cerut, la ultima discuþie pe tema preluãrii echipei, trei milioane de euro plãtibili in doi ani sau ºase milioane de euro din drepturile de televiziune in urmãtorul deceniu de existenþã a grupãrii alb-albastre. Asta, in condiþiile in care presiunile privind finanþarea clubului de fotbal atirnã greu asupra imaginii Primãriei Craiova. Toatã lumea ii cintã in cor lui Antonie Solomon sã preia odatã echipa ºi sã termine cu circul de la Universitatea Craiova. Intre presiunile venite din partea majoritãþii publicaþiilor de sport ºi pretenþiile financiare ale lui Dinel Staicu, primarul Solomon a venit cu o contra-campanie menitã sã-i mai taie din nas patronului Universitãþii: preluarea, de primãrie, a echipei FC Naþional, al cãrei preºedinte, Gino Iorgulescu, a declarat presei cã nu are pretenþii financiare pentru mutarea echipei bucureºtene in Bãnie. Chiar ºi Solomon a recunoscut ieri cã iºi susþine declaraþiile apãrute intr-un cotidian de sport, conform cãrora aducerea echipei FC Naþional la Craiova este o variantã la care se gindeºte serios. Ba, Dinel Staicu declara, la rindul lui, cã declaraþiile lui Antonie Solomon ºi Gino Iorgulescu sint „o gargarã“.
ªase milioane de euro pentru Universitatea Imediat, ziariºtii sportivi au inceput sã analizeze cazul, susþinind cã aranjamentul ar fi posibil numai la sfirºitul campionatului, nicidecum in pauza competiþionalã. Prin urmare, ne-am intoarce de unde am plecat: Dinel vrea sã bage pe git primãriei echipa contra unei sume pe care nici un om de afaceri nu i-ar da-o in acest moment. In fapt, dacã ar fi de acord cu propunerea lui Staicu, primãria ar cheltui anual pentru echipã cel puþin 40 de miliarde de lei din banii publici ºi i-ar plãti patronului „Universitãþii“ nu un euro, aºa cum se mediatizeazã, ci ºase milioane de euro, care, altfel, i-ar reveni din drepturile de televizare. Deranjat de poziþia de forþã de pe care negociazã Dinel Staicu, Antonie Solomon a declarat ieri cã varianta FC Naþional este de luat in calcul: „Ce, echipa asta pe care o are Staicu ii reprezintã pe craioveni? Pinã cind ne mai f...e ãsta cum vrea el? Eu ce mi-am propus am reuºit. ªi vreau sã fac fotbal de performanþã la Craiova“. Primarul ar urma sã se intilneascã miercuri cu Dinel Staicu pentru o nouã rundã de negocieri. Altfel, de verificarea situaþiei financiare de la club s-ar ocupa firma de audit BDO Conti Audit SA Bucureºti, cu care municipalitatea craioveanã nu a incheiat incã un contract in acest sens. Mai mult, autoritãþile vor discreþie absolutã in aceastã problemã, iar directorul firmei, Sorin Caian se aratã deranjat de publicitatea care i se face ºi nu prea doreºte sã discute cu presa.
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 6, 2004 11:58:29 GMT 2
S-a incheiat turul Diviziei A Sintem pe ultimul loc (D.B.)
Ultimele doua partide ale turului editiei 2004 / 2005 a Diviziei A s-au disputat ieri. In Ghencea, intr-un meci contind pentru etapa a 3-a, Steaua Bucuresti a invins Apulum Alba Iulia cu 3-0. In urma acestei victorii, „militarii“ s-au instalat confortabil in fruntea ierarhiei, avind 33 de puncte, cu sase mai multe decit urmatoarea clasata, Dinamo. Meciul dintre „Poli“ AEK Timisoara si Sportul Studentesc, restanta din runda a 13-a, a fost cistigat de gazde, cu 2-0. Banatenii au acumulat 15 puncte si au cedat „lanterna rosie“ Universitatii Craiova. Alb-albastrii va trebui astfel sa petreaca toata iarna gindindu-se ca au facut de ris blazonul Universitatii.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 17:05:27 GMT 2
Jerry Gane ezita sa revina la Universitatea „N-am incredere in oameni!“<br>• Ion JIANU
Dupa citeva luni petrecute in China, la Tianjin Teda, Jerry Gane a incheiat contractul cu echipa asiatica, de citeva zile el aflindu-se acasa. Situatia lui contractuala este destul de confuza in acest moment. Conform Comisiei de Recurs Federal, Gane ar apartine Universitatii, motiv pentru care el trebuie sa se prezinte la pregatirile echipei, din ianuarie. Decizia forului federal s-a bazat pe faptul ca atacantul a incasat in avans 40.000 de dolari la semnarea contractului de joc, in vara, cu Universitatea, plecind apoi gratis in China. Jerry nu este insa de acord cu decizia Comisiei de Recurs Federal: „Intr-adevar, am primit 40.000 de dolari la semnarea angajamentului, dar sint bani care fac parte din contractul meu de joc, nu i-am furat. Am ajuns la Tianjin cu acordul domnului Staicu, fara ca gruparea din China sa plateasca bani pe transferul meu. Am avut o intelegere pina in decembrie, acum sint liber de contract. Eu am reziliat contractul cu Universitatea in perioada cind era presedinte Mititelu, iar acum oficialii Universitatii pretind ca transferul meu la Tianjin nu s-ar fi facut asa cum trebuia. Daca decizia Comisiei de Recurs Federal ramine in picioare? Nici o problema, revin la Universitatea pentru urmatoarele sase luni de contract. Cred insa ca nu au dreptate, deoarece eu am procedat corect si legal“. Gane a recunoscut ca are o oarecare retinere sa revina la Craiova. Si a motivat-o: „Nu imi este frica de locul ocupat acum, unul incredibil, deoarece Universitatea are valoare sa-si revina. Altul este motivul ezitarii mele: neincrederea in oameni si instabilitatea de la Craiova“.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 17:07:03 GMT 2
A fost a lui Oblemenco, Balaci si a tuturor oltenilor, dar a ramas de izbeliste Universitatea Dinel Staicu Dupa ce Dinel si-a virit chipul in locul leului de pe stema clubului, in incercarea de a deveni consilier, echipa-fanion a Olteniei a fost tirita din nou prin mizeria campaniei electorale
(C.S., B.G.)
Fosta glorie a Craiovei Maxima si actualul consilier, Rodion Camataru, a spus ieri: „Gata, s-a terminat cu negocierile“, consfiintind raminerea echipei-fanion a Olteniei in proprietatea celui care a dus-o pe ultimul loc in clasament la jumatatea unui campionat, fapt nemaiintilnit in istoria sa de 41 de ani pe prima scena a fotbalului romanesc. De asemenea, Antonie Solomon a intarit afirmatia lui Camataru, a declarat ca nici nu se gindeste sa mai poarte o discutie cu Dinel Staicu, pentru ca municipalitatea sa preia Universitatea. „Si asa mi-am depasit prerogativele si am discutat cu Staicu detalii. Eu am fost mandatat de catre consiliul local sa aleg o firma de audit financiar pentru verificarea situatiei de la club, nu sa fac si negocieri cu Staicu“, a spus Solomon, dezmintind totodata zvonurile conform carora aseara ar fi trebuit sa poarte o noua runda de negocieri cu patronul clubului oltean. Primarul a mai declarat ca, in ceea ce il priveste, o sa-si „vada de treaba“, pentru ca si asa pina acum a avut „destula bunavointa“. „Noi ne-am retras toate ambasadele si o sa-l lasam pe domnul Staicu sa faca ce vrea cu echipa“, a incheiat Solomon.
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 21, 2004 15:52:12 GMT 2
S-a incheiat Memorialul Zoltan Crisan One Way a cistigat (C.S.)
A doua editie a „Memorialului Zoltan Crisan“ la fotbal in sala s-a incheiat duminica, organizatorii, AJF Dolj, beneficiind in premiera, pentru disputarea finalelor, de gazduirea Salii Sporturilor din Valea Vlaicii. Competitia a fost adjudecata de echipa One Way, care a dispus in finala de AS International cu scorul de 5-4, golul decisiv fiind marcat cu citeva secunde inainte de final. In finala mica, echipa AJF Dolj s-a impus cu 5-3 in fata celor de la Sporting Continental. In deschidere, in cadrul unui meci amical, echipa de juniori '90 a Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ a invins cu 5-4 formatia similara a Universitatii Craiova. Manifestarile organizate duminica au cuprins si un meci demonstrativ, intre fosti jucatori ai Universitatii Craiova si o echipa de old-boys dintr-un cartier craiovean, intitulata Purpuriii. La Universitatea au evoluat Lulelaru, V. Cojocaru, Cioroianu, Ciurea, Mohora, Bicu, Firanescu, Neagoe, Cristescu, Dudan, I. Luta. La final, alb-albastrii au invins purpuriii cu 9-8, golurile fostilor componenti ai Stiintei fiind marcate de Cristescu (2), Ciurea (2), Mohora (2), Bicu, Firanescu si Neagoe. Urmatoarea competitie de acest gen, organizata de AJF Dolj, „Memorialul Florin Berceanu“, va avea loc in perioada 4-9 ianuarie, in sala din Valea Vlaicii. Turneul va aduna la start patru divizionare C craiovene, Universitatea II, Chimia, Armata si Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, trei echipe din Divizia D, Avintul Isalnita, Gaz Metan Pielesti si ASF Mirsani, carora li se va alatura formatia de f..tsal Barcelona.
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on Jan 7, 2005 11:11:10 GMT 2
La fel ca la Universitatea Craiova Craioveanu este cel mai iubit jucator de la Getafe (C.S.)
Cotidianul spaniol „AS“ sustine ca Gheorghe Craioveanu este cel mai iubit fotbalist de la formatia Getafe, mentionind ca la antrenamentul de miercuri al echipei, la care au putut asista si suporteri, Gica a fost cel mai aplaudat, el fiind si fotbalistul caruia i s-au cerut cele mai multe autografe. „Asa cum ne-am obisnuit deja, cel mai aclamat a fost Craioveanu, el fiind si fotbalistul care a dat cele mai multe autografe. Suporterii echipei Getafe inca mai cred in iluzii, iar romanul nu s-a decis asupra viitorului sau, dupa ce a anuntat ca acesta va fi ultimul sau sezon ca si fotbalist. Presedintele Angel Torres crede ca, avind in vedere randamentul sau din teren, Craioveanu ar trebui sa se razgindeasca“, noteaza AS. Gheorghe Craioveanu a plecat in 1995 de la Universitatea, al carei capitan si golgheter era, semnind pentru Real Sociedad. De la gruparea basca, „Gica“ s-a transferat la Villareal, apoi la Getafe, punind umarul la promovarea acestei echipe in Primera Division.
|
|
|
Post by Gazetar on Jan 12, 2005 11:22:05 GMT 2
Miscari de trupe la Universitatea Craiova A venit Gane, a plecat M. Ilie, se discuta de Dragan • Cosmin STAICU
La antrenamentul de ieri-dimineata al Universitatii, care a constat in alergari pe malul Jiului, a participat si Ionel Gane. Atacantul imprumutat in China pentru ultima parte a turului a acceptat sa se antreneze alaturi de restul alb-albastrilor, dupa ce a purtat o discutie cu Dinel Staicu privind situatia sa contractuala. Jucatorul pretinde ca nu mai este legat de clubul din Banie, in timp ce presedintele gruparii din Banie i-a explicat ca intelegerea incheiata in vara anului trecut este inca valabila. Gane se va pregati cu Universitatea, iar in cazul in care nu va ajunge la un acord in scurt timp cu o formatie de peste hotare va ramine pina la finalul sezonului la Craiova. De asemenea, Gane a adaugat ca a discutat si cu Constantin Schumacher, acesta confirmindu-i ca este dispus sa aleaga Universitatea in cazul in care nu isi va continua „pelerinajul“ in Asia. Mircea Ilie a fost prezent ieri pentru ultima oara la cantonamentul din Lunca Jiului, conducatorii olteni renunind la serviciile sale, deoarece nu au considerat normal sa plateasca o suma de bani pentru transferul definitiv al unui atacant care nu a confirmat increderea acordata in momentul aducerii sale in Banie. Unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Mircea Ilie este dinamovistul Claudiu Dragan. Ex-aradeanul ar putea ajunge la Craiova daca gruparile se vor intelege in perioada urmatoare, oltenii optind pentru un transfer definitiv, in timp ce „ciinii“ ar prefera un imprumut pina in vara al jucatorului care a fost folosit mai mult la echipa a doua a clubului. Astazi, de la ora 8.00, 14 dintre jucatorii Universitatii vor merge la Policlinica pentru Sportivi in scopul efectuarii obisnuitei vizite medicale de la reluarea pregatirilor, restul componentilor lotului urmind sa treaca pe la medic vineri dimineata. Programul zilei de astazi cuprinde un antrenament fizic la ora 10.00 si un joc-scoala intre componentii lotului de la ora 15.30, pe stadionul „Tineretului“. La al doilea antrenament de ieri, care s-a efectuat pe „Tineretului“, a sosit in probe si un mijlocas stinga de 22 de ani, Eduard Scarlat. Fost junior al lui FC Arges, Scarlat a mai evoluat la Zimbrul Chisinau si la divizionara B, IS Cimpia Turzii.
|
|
|
Post by GAZETAR on Feb 3, 2005 14:04:01 GMT 2
Jerry Gane ar vrea sa paraseasca Bania „Ma tenteaza revenirea in campionatul Elvetiei“<br>Ion JIANU
Luna trecuta, Comisia pentru Statutul Jucatorului de la FRF a hotarit sa-i rezilieze acordul lui Gane cu Universitatea, Jerry devenind liber de contract, dar el nu poate pleca la nici un club daca nu achita Universitatii 20.000 de dolari. In plus, atacantul craiovean a fost suspendat pentru zece etape, sanctiune care va intra in vigoare in momentul in care va semna cu o alta grupare din campionatul românesc. In strainatate, el poate juca fara probleme.
- Ce faci, pe unde te antrenezi?
- Sint deocamdata in Craiova si ma pregatesc de unul singur pe stadionul „Ion Oblemenco“.
- Ii astepti pe cei doi brazilieni!
- Da, dar eu sint acomodat cu frigul. Nu stiu ce vor face ei cind vor da ochii cu zapada de aici!
- Ai contestat decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului, cind se judeca recursul tau?
- Peste citeva saptamini, mai am de asteptat. Daca insa partile implicate, adica Universitatea si eu, ajung la un consens, nu mai este nevoie sa astept. Eu am depus toate actele mele la AFAN, ei urmeaza sa ma apere.
- Tu pretinzi ca ti s-a facut o nedreptate, motiv pentru care vrei sa renunti la o eventuala revenire sub tricoul Universitatii?
- N-am spus niciodata asta! Intotdeauna am declarat ca, indiferent ce se intimpla, Universitatea ramine echipa mea de suflet. Nu am spus ca nu voi mai juca la Craiova... Intr-adevar, mi s-a facut o nedreptate, deoarece atunci cind am plecat in China am procedat corect, am si acte doveditoare in acest sens. Am act de reziliere a contractului, semnat si parafat de presedintele Universitatii! Am si pierdut bani cind am semnat acel act de reziliere, adica am renuntat la toti banii mei din contract ca sa devin jucator liber.
- Mi-ai spus ca negociezi cu citeva echipe...
- Da, sint in tratative, dar n-am finalizat inca nimic. Astept cea mai buna varianta...
- Ai mai vorbit cu antrenorul Badea?
- Doar inainte de plecarea in Turcia, iar el si-a reafirmat interesul pentru mine, adica mi-a spus ca ma vrea la echipa.
- Nu te-a tentat sa te pregatesti cu Universitatea in Turcia?
- Intr-un fel, m-ar fi tentat. Pregatirea individuala, pe care o fac eu nu se compara cu cea efectuata cu echipa, dar nu am mers in Turcia, deoarece as fi complicat situatia. Daca juridic totul ar fi fost clar, adica daca as fi semnat un contract cu Universitatea, atunci m-as fi dus. Nu vreau sa incurc pe nimeni, dar nici pe mine.
- Cel mai mult te tenteaza revenirea in Elvetia?
- Sincer sa fiu, asa este. De ce? In Tara Cantoanelor, unde am jucat cinci ani, m-am simtit cel mai bine. Si acum am citeva oferte din prima liga...
PS. Conform celor declarate ieri dupa-amiaza de Nicu Dolea, purtatorul de cuvint al oltenilor, Universitatea i-a propus lui Gane ca din cei 40.000 de dolari incasati sa restituie 30.000, situatie in care el ar fi devenit liber de contract si i s-ar fi anulat si suspendarea de zece etape. „Gane a refuzat propunerea Universitatii, spunind ca asteapta ca AFAN sa-l sustina in recursul formulat la FRF“, a completat oficialul Universitatii
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 3, 2005 11:27:39 GMT 2
Stiinta are sapte straini in echipa Ion JIANU Gavalovski (stinga) a semnat ieri cu Stiinta si va face cuplu in ofensiva cu conationalul sau, Stevanovic (dreapta) Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, atacantul sirb Jane Gavalovski a semnat contractul cu Universitatea, valabil pina in vara anului 2007. Patronul oltenilor a avut o ultima negociere cu impresarul sirb al jucatorului, asistat de reprezentantul român, Aurel Damian, in timp ce fotbalistul a efectuat primul antrenament din aceasta saptamina cu alb-albastrii, el fiind invoit pina ieri.
Dupa negocieri, Dinel Staicu a spus: „Totul este acum rezolvat, jucatorul a adus toate actele necesare pentru obtinerea permisului de munca. Am batut palma, iar astazi la prinz (ieri - n.r.) Gavalovski a semnat un contract pentru doi ani si jumatate.“<br> Jane Gavalovski, ultima oara la Obilici, a fost coleg cu celalalt atacant sirb al Stiintei, Stevanovic, la Rad Belgrad. El a devenit liber de contract dupa divortul de Obilici, iar angajamentul lui la Universitatea se pare ca nu depaseste 25.000 de dolari pe sezon, insa suma nu a fost confirmata de oficialii olteni. In amicalul Universitatea - Oltul Slatina 3-2, golurile oltenilor au fost marcate de cuplul de atacanti de la Rad Belgrad, Gavalovski - Stevanovic (cel de-al treilea gol al Stiintei fiind un autogol).
Universitatea are in acest moment sapte jucatori straini in lot: Guso, Daouda, Edu Magri, Marquinhos, Stevanovic, Gavalovski si... Milan Jovanovic, care este inca sub contract cu gruparea olteana.
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 3, 2005 11:28:59 GMT 2
Craioveanu - 100 de meciuri la Getafe (C.S.) Meciul de aseara, cu Deportivo La Coruna, din etapa a 26-a a Primerei Division, a fost cel cu numarul 100 in tricoul lui Getafe pentru atacantul român Gheorghe Craioveanu. „Este pacat ca nu voi putea ajunge la 200 de meciuri, deoarece aici nu este echipa de pensionari. Important este sa cistigam mereu, pentru ca jucam foarte bine. Trebuie sa oferim un spectacol frumos publicului. Faptul ca am avut o etapa pauza (meciul Athletic Bilbao - Getafe a fost aminat, echipa basca jucind in Cupa UEFA - n.r.) cred ca este de bun augur pentru a infrunta luna mortala care ne asteapta“, a spus Craioveanu inaintea meciului cu Deportivo, primul dintr-un sir de jocuri dificile pentru gruparea madrilena. Fostul capitan al Universitatii Craiova a facut aprecieri elogioase la adresa jucatorilor formatiei Deportivo, referindu-se in special la trei dintre ei: Tristan, Luque si Valeron, despre ultimul afirmind ca este „unul dintre putinii magicieni din Spania“. Cotidianul madrilen AS noteaza ca Getafe se bazeaza foarte mult pe „cuplul de aur“ Craioveanu - Riki: „Antrenorul Quique Sanchez Flores a recuperat cuplul format din eternul talent al lui Craioveanu si viteza lui Riki, iar acest cuplu este cheia echipei.“<br>
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 14, 2005 16:49:44 GMT 2
Cirtu ne-a invins cu inima indoita "Nu eu am adus Craiova aici“
(C.S.)
La conferinta de presa, Sorin Cirtu a parut ca ride cu un ochi, iar cu celalalt plinge. El si-a felicitat jucatorii pentru modul cum s-au daruit in toata perioada de cind el a fost numit antrenor la FC Arges si a avut un cuvint de incurajare pentru jucatorii Stiintei, pe care i-a vizitat in vestiar.
„A fost un meci special pentru mine, asa cum au fost toate partidele in care am intilnit echipa care m-a creat ca jucator si antrenor. Chiar daca am invins, nu am nici cea mai mica vina, nu eu am adus Craiova aici. Am pus experienta mea de 18 ani in slujba clubului care imi plateste cel mai mare contract pe care l-am avut. Am intrat in vestiarul Universitatii si pot spune ca nu am vazut in viata mea fete de jucatori mai marcate“, a spus Cirtu, comparind actuala situatie a Craiovei cu cea de acum doi ani. Atunci, Craiova, cu Sorin Cirtu pe banca tehnica, reusea sa remonteze un -9 la inceputul returului dupa victorii la National si in Giulesti.
Badea si-a acuzat jucatorii de neatentie in fazele fixe din care s-a marcat si a recunoscut este vinovat pentru rezultat.
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 14, 2005 16:51:35 GMT 2
Marius Sava stie de ce are nevoie echipa olteana "Stiintei ii lipseste un antrenor capabil“ (D.B.) Exilat la FC Arges, fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Marius Sava, a jucat simbata excelent, vrind parca sa le demonstreze oltenilor sai ca au pierdut un fotbalist valoros. Bun cunoscator al fotbalului, Sava a intuit care este motivul pentru care Stiinta evolueaza fara nici un orizont, declarind simbata, dupa meciul cistigat de FC Arges in fata Universitatii, ca gruparea din Banie are fotbalisti valorosi, dar ii lipseste un antrenor capabil. „Universitatea Craiova are un lot foarte bun de jucatori, dar ii lipseste un antrenor capabil sa puna pe roate aceasta echipa“, a opinat Sava.
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 14, 2005 16:52:46 GMT 2
Fanii i-au dat preaviz lui Badea „Nu ai treaba cu meseria de antrenor!“<br> C.S.)
Noaptea care a urmat partidei cu Farul a fost una alba pentru fanii Stiintei, care nu au putut digera infringerea in fata Argesului si evolutia penibila a echipei favorite. Ieri, la prinz, liderii galeriei, dar si suporteri obisnuiti aflati in trecere pe linga cantonamentul din Lunca Jiului i-au solicitat lui Pavel Badea o intrevedere la care sa participe si cei mai reprezentativi jucatori. Anterior, patronul Dinel Staicu a avut o intrevedere cu Pavel Badea, anuntindu-l ca ultima sansa de a-si mentine postul este sa aduca echipa neinvinsa din dubla intilnire cupa-campionat de la Constanta.
In intilnirea de o ora pe care fanii au avut-o la cantonamentul din Lunca Jiului cu lotul Universitatii, antrenorul si jucatorii au suportat acuzele aduse de cei care sufera pentru culorile alb-albastre. Tinta pricipala a fost antrenorul Pavel Badea, care nu a reusit sa gestioneze perioada de pregatire, prestatia echipei fiind sub orice critica: „Badita, te respectam ca jucator, dar nu ai treaba cu meseria de antrenor. De ce insisti sa ne duci spre Divizia B? Lasa pe cineva capabil sa ne scoata din aceasta situatie!“, i s-au adresat fanii antrenorului craiovean.
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 16, 2005 12:55:30 GMT 2
Dinel i-a gasit inlocuitor lui Badea Panduru, viitorul antrenor al Stiintei
(C.S.)
Schimbarea antrenorului Pavel Badea de pe banca Universitatii Craiova va putea fi impiedicata numai in cazul in care echipa va cistiga ambele meciuri de la Constanta sau va obtine trei puncte in campionat si cel putin un egal in Cupa României. Si cum sansele ca acest obiectiv sa se indeplineasca sint foarte mici, Dinel Staicu s-a orientat deja asupra unui tehnician. Surse din cadrul clubului au confirmat ca duminica va fi instalat pe banca Stiintei Basarab Panduru, care va semna un contract pina la finalul acestui campionat, iar in cazul in care echipa se va salva de la retrogradare, intelegerea se va prelungi pentru cel putin inca un sezon. Principalele motive pentru care „Pandi“ a fost preferat de conducerea craioveana sint reputatia sa de antrenor exigent si prietenia sa cu selectionerul Victor Piturca. Basarab Nica Panduru s-a nascut pe 11.07.1970 si a mai antrenat pina acum pe „Poli“ Timisoara. A fost principal la echipa banateana in sezonul 2002-2003, cind, dupa noua etape, Toni Dobos l-a demis surprinzator. Un sezon mai tirziu, Dobos l-a readus pe Panduru pe Bega, unde l-a inlocuit tot in etapa a noua pe Viorel Visan, alb-violetii terminind campionatul pe locul 8, cu 39 de puncte.
|
|