|
Post by pufica on Oct 28, 2004 9:17:38 GMT 2
buna dimineatzaa ne cutremuraram....ce-mi place e ca ne cutremuraram impreuna oriunde ne-am fi aflat ma si miram aseara....apusul a avut culori incredibile m-am suit pe bloc...pentru ca se vedea atat de frumos....undeva in lateral..norii erau mov!! apoi cer turcoaz si devenea albastru deschis iar in jurul soarelui portocaliu....superb, eclipsa si cutremur...a rezultat un apus fenomenal imi pare bine ca l-am vazut
|
|
|
Post by pufica on Nov 4, 2004 8:57:27 GMT 2
neatzaaa aparu soarele...ziua de azi trebuie sa fie un foarte bun:-)))
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2004 10:47:19 GMT 2
buna dimineatza concediul gata s-a incheiat....astept urmatoarea intalnire/deplasare la capitala..pe care am gasit-o infrigurata si ploioasa :-))
|
|
|
Post by pufica on Nov 24, 2004 13:13:55 GMT 2
Buna dimineatza! e un vant nebun afara si un soare orbitor..petrecerea de la wave de sambata a fost frumoasa..si vorbitoreasca...pentru ca toata lumea s-a revazut cu toata lumea cu eticheta" dinozaurii" :-)))
io am 153 centimetri parul are si el cam 60 centimetri si i-am distribuit raze de soare nu-mi cunosc dress size-ul dar le potrivesc cumva ) port 36 masura de pantofior si 35 masura de sandalutza masurile trupului nu are cine sa mi le ia ))) si ma laud cu vantul (vezi oanebigfamilimadeincraiova)
fotografiile de studio le au doar unii )))) zodia: scorpion ascendent: scorpion si m-am nascut in craiova la spitalul judetzean ) na!!
|
|
|
Post by pufica on Nov 26, 2004 12:11:08 GMT 2
Buna dimineatzaaa! :-) m-ash lauda cu ceva. cu sa zicem... vantul...care zilele astea afecteaza temperatura de afara in mod serios...se plimba navalnic peste tzara si gand...nu doreshte sa se opreasca...din motive de plictiseala si are nevoie permanenta de rascolire(a naturii serios asezate), de mii de unghiuri de abordare a tzinutului peste care se repede...si atunci ma gandesc eu...de ce sa nu-l privesc? daca pot! cum se cearta cu frunzele din plopi, cand ridica praful peste noi...razand de dragul jocului, cum potriveshte shuvitzele de par intr-o frezura complet postmoderna :-)) acesta a fost vantul azi...maine mi-a promis zapada...si eu il cred pe cuvant :-)
|
|
|
Post by pufica on Dec 2, 2004 10:35:46 GMT 2
(cum le-ai spus? principii…rad iubitule....principii. hai sa ne ferim de a fi noi pentru principiile impuse de altii…)
ce sa zic? sunt de acord cu mine :-)))
|
|
|
Post by pufica on Dec 2, 2004 10:45:45 GMT 2
m-am gandit si la tacerea ta…o simt grea, incarcata si mai simt cum o duci tu in fiecare seara spre vis…am stabilit doar ca a fost un vis..iar acolo o transformi in energia aceea de care are nevoie spiritul tau…tu pastrezi tacerea pentru ca tzi-e in natura sa te luptzi…inlauntru mai ales decat in afara ta
|
|
|
Post by pufica on Dec 2, 2004 10:50:44 GMT 2
nu poate fi luna aceasta decat decembrie...cu disperarea dupa cumparaturi, cu disperarea dupa locuri de petrecere..cu incercarea anuala de a te aduna si a te arunca in anul urmator cu zambet de zapada...ce sa facem? nu e vina noastra ca primavara ne topeste zambetul si ne transforma in robotzei..marca XXI...nu-mi place cum suntem...gata sa ne asumam cu ushurintza superficialitatea...trasatura specifica si monstruoasa a zilelor de decembrie...in care ne plimbam gandurile...atzi sesizat? e decembrie..si nici zapada nu este :-)
|
|
|
Post by pufica on Dec 3, 2004 9:55:21 GMT 2
despre ceea ce pot sa-mi asum din ceea ce se impune il iau pe acest"impune" si-l rostogolesc peste masa...il privesc...si el la fel..ma priveshte putzin superior...detzine adevarul si de aceea se pozitioneaza deasupra privirii mele...nu e greu de la cei 153 de centimetri pe care-i detzin...insa e vis...de aceea am puterea de a fi deasupra lui...caci in vis nu-mi asum decat ceea ce eu imi impun sau imi propun prin fiecare gand pe care-l impletesc cu amintirea ta...vorbim despre realitate? aici se coloreaza altfel treburile...mai intai ar trebui sa-mi potolesc setea de tine, setea de privirea ta, de bratzele tale, de vorba ta, zambesc tremurului ce m-a cuprins...oriunde te ashteptam dar nu aici..in virtualul meu loc de joaca :-) aici mi-e relaxat zambetul si acum mi-e indorit...de la dor vine si cuvantul acesta...buzele imi sunt indorite...clipesc...si ma retrag...
|
|
|
Post by pufica on Dec 7, 2004 12:32:14 GMT 2
draga mos craciun, desi am gandurile negre te rog frumos sa imi aduci drept cadou un centimetru de cer...albastru si proaspat, cu iz de mare si dragoste. multumesc,
eu care promit sa fiu pufica .... zambitoare
|
|
|
Post by pufica on Dec 8, 2004 9:24:19 GMT 2
~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sunt valurile...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 8, 2004 21:54:04 GMT 2
frumos...
|
|
|
Post by pufica on Dec 9, 2004 12:28:58 GMT 2
cine e frumos?? pushtiul caruia vreau sa-i copiez trilogia harry potter probabil ...as vrea sa vedem impreuna filmele sa-l aud cum comenteaza :-)
|
|
|
Post by pufica on Dec 11, 2004 13:41:23 GMT 2
nu stiu ce voi face de revelion...sarbatoarea asta ma scoate din fire..nu-mi place...iarasi petrecere de dragul unui an nou sau al celui incheiat. superficial. altfel ma gandesc la zapada...ca nu vrea sa cada...asteapta sa ne rugam de ea...sa facem incantatziuni ~~~~~~
|
|
|
Post by pufica on Dec 14, 2004 10:18:46 GMT 2
inteleg din asta ca trebuie sa fiu serioasa. si aici!!!!?
|
|