|
Post by pufica on Dec 15, 2004 16:09:10 GMT 2
negocieri ultimele saptamani din an se petrec in negocieri...cum nu se poate mai rau! io negociez unde imi petrec sarbatorile, ce cadouri cumpar, valoarea cadourilor, cine merita si cine nu, pe cine sun? pe cine sms! pe cine pupicesc? cu cine adorm in gand (asta stiu!):-))) ce meniu avem la masa in zilele cu pricina, in ce ma imbrac, sa-mi pun cravata cu dungutze sau nu? de ce nu ninge? unde-mi sunt globurile albastre? sa mai cumpar altele? asa petrecem zilele...ultimele zile ale anului...am facut inventarul in noiembrie asa ca m-am impacat cu 2004....abia-l astept pe 2005 si ma gandesc daca sa-i zambesc deja...sau nu? imi negociez zambicirea cu anul 2oo5! ar fi fost mai bine ...sau nu? mai sunt exact 15 zile...ce vor trece precum sageata si aceea albastra, daca poti sa crezi!! :-)))) vreau vacantza cu zapada si fara negocieri!
|
|
|
Post by pufica on Dec 17, 2004 10:31:10 GMT 2
m-a fermecat chiciura din copaci...dimineatza totul era inghetzat :-) cum nu se poate mai bine..poate asa natura va opri respiratziile agitate ale oamenilor si-i va inshira ca pe un imens sirag la gatul inghetzat al zanei bune :-) pe de alta parte mi-e dor de o piesa pe care nu am ascultat-o din 1996...have a little faith..joe c o c k e r.
|
|
|
Post by pufica on Dec 20, 2004 12:38:34 GMT 2
Buna dimineatza! este frumos sa spui buna dimineatza, dimineatza...apoi cand spui buna dimineatza in amiaza...cei din jur considera ca n-ai observat cand a trecut domnitza cu pricina, ce ma fac insa seara...cand dau buna dimineatza desi e intuneric, desi ma indrept spre casa cu nevoia de a dormici, desi luminile imprastiate conform sezonului estompeaza lumina lunii...eu spun buna dimineatza pentru ca ma petrec cu soarele. sa nu ma credeti!...de fapt am o cearta lunga cu luna...nu mi-e clar ce-a vrut sa spuna intr-o seara de vara; de atunci ne tot ciondanim in concepte si idei...una mai seducatoare decat alta...si totusi...unde mi l-ai trimis? hmmm
|
|
|
Post by pufica on Dec 23, 2004 15:36:24 GMT 2
De miliarde de ori sarbatori fericite..toata lumea ureaza in toate felurile. ma aliniez si ma gandesc frumos . sa fie zilele anului viitor impletite cu toate culorile curcubeului! pupici cu iz de mare, soare si nisip :-)
|
|
|
Post by pufica on Dec 27, 2004 12:08:44 GMT 2
am fost cuminte. am traversat sfarsitul de saptamana cu graba, sa nu sesizez...am avut grija sa-mi cumpar pufii roz, si i-am purtat...am avut grija la dantela fustei si la panglicile impletite in par. nu am avut grija gandurilor (le-am sechestrat in largul marii) si acum e timpul sa le dau drumul. sa -si faca dansurile. au si ele drepturi...cu totii avem drepturi... si nu as....si nici nu ...ca sa nu mai spun de ...sub nici o forma :-)))))
|
|
|
Post by pufica on Jan 3, 2005 11:33:03 GMT 2
acum suntem intr-un an nou noutz...mi-l doresc plin de emotzii...as vrea sa primesc azi un raspuns frumos :-) iar maine...nu ne mai facem planuri...am hotarat sa nu ne facem planuri...sa ne jucam numai cu ce avem si sa petrecem fiecare secunda cu zambetul lui pe buzele noastre indorite :-))
|
|
|
Post by pufica on Jan 10, 2005 10:46:45 GMT 2
am visat...felul acela de emotie...care te face sa zambesti chiar inainte de a te trezi, la gandul ca respirati impreuna. este cald, neobisnuit de cald...asa ca mi-aduc aminte de mare...ma gandesc la o vara nesfarsita...la un sezon fierbinte de 12 luni..cum ar fi? cum ne-am mai praji :-) si cata bere s-ar bea pe lume daca s-ar potrivi vara drept anotimp rege...vara va fi un anotimp rege.
|
|
|
Post by pufica on Jan 11, 2005 13:27:09 GMT 2
lambada...la radio au pus lambada...e soarele de vina!
io sunt gata sa judec vorbele..."mai vorbim" ca text de incheiere a unei conversatii este cel mai enervant posibil!!!...daca ne cunoastem atat de bine incat ne sunam sa ne dragalashim sau sa ne certam, desigur nu-si are locul..."mai vorbim" pentru majoritatea barbatilor/baietzilor inseamna..."te sun io daca mai am chef"...sau "fii sigura ca nu te mai sun!" daca nu ne cunoastem ..incheiem cu veshnicul "o zi buna"...alt tex de umplutura :-) dar sa spui "mai vorbim" superbei mele urechiushe este nedrept...este enervant si tzi-l intorc imediat, rastit, infumurat...asha ca sa simtzi shi tu ca ma scoate din sarite pe de-asupra adaug lipsa zambetului in voce shi ma indrept urgent spre alta ramura..una inflorita shi cu iz de primavara ..na! :-)
|
|
|
Post by pufica on Jan 12, 2005 11:13:22 GMT 2
mi-am promis sa fac un om de zapada..nu mi-aduc aminte cand l-am facut pe ultimul, probabil eram prea mica; am pofta sa rostogolesc zapada, sa potrivesc morcovele (ar trebui sa-l curatza inainte? ce gandire de bucatareasa am..:-)))..imi pare rau ca nu gasesc carbune...carbune :-)) pot folosi pietre nu? apoi un maturoi...sau ma indrept spre ramurile cazute..mai bine!, nasturii vor fi din frunze...si il voi face la intrare in parcul romanesc. :-) dovada a picei care nu mai sunt si mai ales ca m-am indepartat de gandurile naive ale copilariei. ar trebui sa ne pedepsim pentru ca nu mai suntem copii si sa facem cate un om de zapada...cati ar fi? oameni de zapada in parcuri, pe trotuare, pe masini, pe blocuri :-))) asta imi place...om de zapada pe bloc ..cu o antena drept maturoi :-)))
ps: au anuntzat zapada...
|
|
|
Post by pufica on Jan 13, 2005 12:08:50 GMT 2
buna dimineatzaaa si un zambet de uikend :-) deseara sper sa dantzuiesc la locul stiut. ma gandesc la "a propune" ..nu spune multe din start...mai degraba este precum o tava de argint pe care am potrivit ceshtile de ceai..aroma lui e imposibil de definit...se schimba lucrurile cand apare in aceasta micutza scena, dativul...imi propun...asta inseamna ca-l transform pe propun din tava de argint in punctul de argint...acela pe care il urmareshte nevoia mea de a atinge (prin asta ma exlud din urmarire :-)) )...ce cine? punctele de argint si mai ales gandurile ...cum ar fi...atingerea?...ar fi precum ating petala de lalea? sau ar fi precum ating scoartza copacului...sau as vrea sa fie precum atingerea pufului..asa. ramane asa. incremeneste . m-am intalnit cu "imi propun" atunci cand mi-a spus.."imi propun sa uit faza asta" in mijlocul lumii, la masa plina de fete...fara urma de cuprins, fara portocaliu si mai grav...fara albastru. zambesc de uikend :-) si aflai ca lucrez sambata ))))))
|
|
|
Post by pufica on Jan 15, 2005 16:19:42 GMT 2
rascruce la dreapta e un drum frumos...plin de oameni si surprizele lor, plin de cuvinte si de zambet la stanga ar fi un drum poticnit...cu false atitudini ,,industria aceea are natura falsa a impodobitului inapoi este .... inainte sunt numai eu. in secunda aceasta sunt doar albastra, fara urma de emotie...luai decizia si o azvarlii in lumea-mi apropiata...care ma sustine!. va fi o saptamana plina aveam pofta de o saptamana plina.. am pofta de un an plin, de o iarna plina, de un gand.
|
|
|
Post by pufica on Jan 22, 2005 13:46:50 GMT 2
fu o saptamana stresanta. noutatzi, shoricei, vorbe, azorel cel zdrentzaros, metrou, ratacita in pasarelele metroului, tren friguros, aglomeratie si poezii de george coshbuc. acushica vreau sa dorm
|
|
|
Post by pufica on Jan 24, 2005 10:53:02 GMT 2
azi va ninge. asa spune prognoza meteo, inshelatoarea prognoza care m-a zapacit cu peste 6 grade in razele soarelui.. :-))
|
|
|
Post by pufica on Jan 25, 2005 11:21:20 GMT 2
a nins aseara. chiar s-a prins un strat anemic de zapada care s-a grabit sa se topeasca :-)) zapada este o imbratzishare imensa a fulgilor de nea...care imbratzishare vrea sa ne acopere shi nu poate din motiv de temperatura nepotrivita. in plus io trebuie sa fac un om de zapda shi n-am cu ce!! acum iarashi incearca sa ninga. insa e greu cu vant agitat shi fulgi mici mici :-) o zi buna sa-mi avetzi! olteni ratacitzi in plaiuri cu sau fara zapada :-)
|
|
|
Post by pufica on Jan 26, 2005 12:54:00 GMT 2
peste pasiunea u2 am turnat noul album lansat cu mare tamtam odata cu turneul mondial al trupei. m-am inscris pe site-ul oficial si am ciugulit versurile pieselor inca neascultate..pana ieri...senzatzie ciudata..stiam versurile si nu aveam habar de armonie. dupa acest mix ma confrunt acum cu lipsa cd-ului pe care sa-l ascult dupa cum poftesc...si uite-asa ajung cu gandul la poftele diminetzii -n ritm de bolero si dulcele cant al valurilor mangaietoare de nisip..sa vina vara!!!! urgent!! :-)
|
|