|
Post by pufica on Jan 26, 2005 14:01:46 GMT 2
Gand 11 Eu cred cã un om este ceea ce isi aduce aminte despre sine insusi. Bunãoarã, eu ma consider pe mine ceea ce imi aduc aminte ca sunt. De asta uneori oamenii sunt in aparenta schimbatori sau au umori diferite. De fiecare datã iti aduci aminte alte lucruri despre tine insuti.
nichita stanescu
|
|
|
Post by pufica on Jan 31, 2005 11:42:10 GMT 2
zapadaaaa!!! a venit zapada...exact cum o ashteptam..multa, peste mashini, trenuri si drumuri :-) in parc am incercat sa fac omul de zapada, dar nu se poate...e prea frig sau nu e apa suficienta. nu statea zapada bulgari...asa ca m-am aruncat peste ea la fel cum a cazut peste copaci :-) deseara planuiesc un saniush :-))))
|
|
|
Post by pufica on Feb 2, 2005 15:35:03 GMT 2
iubesc zapada. in prima noapte de ninsoare disperanta pentru autoritati, io plimbam bocanceii cu pofta de rostogolire peste asezarea delicata a fulgilor de nea....dimineatza alta plimbare, in parc, sa vad cum stau aplecate ramurile catre pamant, bulversate dragele de teama ca nu va mai veni primavara cu bumbi, iarba shi frunzulitze :-) aglomeratzie la saniush. shi io in mijlocul ei, zapada peste coade, caciula, in manushi, shosete shi buzunare :-)) incredibila scurta iarna a acestui an :-) desigur a urmat prinselea prin zapada. ma intristeaza acum gradele celsius pe care le urasc...au complotat impotriva fulgilor de nea. este inadmisibil. vreau ninsoare. vreau zapada proaspata, vreau copaci incarcati, vreau bataie cu bulgari si sa fac oameni de zapada. vreau sa ninga. restul...nu ma intereseaza.
|
|
|
Post by pufica on Feb 10, 2005 14:56:40 GMT 2
e frig. au inghetzat toate. gandurile n-au inghetzat...si se indreptara azi spre diferenta dintre mare si munte :-)
|
|
|
Post by pufica on Feb 22, 2005 9:24:15 GMT 2
lipsiii in atata vreme am rechemat ambasadele la ordin, am restabilit linii ale zambetului si m-am impacat cu frigul...drept urmare ma astept sa inceapa nebunia florilor...ghiocei, zambileeeeeee, narcise si superbele mele lalele de toate culorile...trecu februarie in mare graba :-) asa imi pare mie.. lecturez cuminte cartzulii scrise de deshtepti si pandesc intensitatea razelor de soare...
|
|
|
Post by pufica on Mar 4, 2005 11:07:20 GMT 2
luna martie se prezinta friguroasa. am informatii ca se vor potoli vanturile si frigurile se vor retrage in iarna viitoare :-) fluturele albastru cu aripile argintii insista sa fie purtat cu scopul evident de a mentine zambetul in ciuda norilor griulici de pe cer. am primit azi o zambila, micutza, rasarinda si proaspata ...e semn ca primavara isi cere scuze de intarziere...si ce pofta de sandalutze avem :-)) sa-mi aveti o primavara cu iz de fericire :-) si sa fie multa veselie..mentionez ca acesta este un decret special inregistrat azi patru si martie orele 11 si 11 secunde :-)))
|
|
|
Post by pufica on Mar 9, 2005 9:56:14 GMT 2
persoana Y=persoana care schimba perceptzia mai ales asupra albastrului cerului, asupra zambilei care inflori, asupra lalelelor si a frumosului fluture argintiu cu piatra albastra pe care il port azi :-) pentru ca merit :-)))) =persoana respectiva poate sa te remodeleze, cu acordul tau zambit desigur, poate sa construiasca pe terenurile tale si poate sa planteze gesturi cum se potriveau odata in povestile cu armuri si coade impletite =persoana Y are misiunea de a-ti spune buna dimineatza si mai ales de a sprijini privirea dulce si somnoroasa a miezului noptii
|
|
|
Post by pufica on Mar 29, 2005 9:12:38 GMT 2
am vizitat capitala ieri. m-a primit cu ploaie mocaneasca :-) cozorocul s-a inundat, pardesiul la fel ...altfel e totul vesel, mai putzin vocea mea sensibil afectata de friguri si umezeala. in trenul cu care m-am intors am ascultat ultimele noutati ...manele cantate de lautari veseli si urat mirositori :-))
i do believe in you!
|
|
|
Post by pufica on Apr 1, 2005 10:59:59 GMT 2
trupa de elita. a venit, a dansat pe ritmuri de wave si gata. scurt dar cuprinzator...material de discutie pentru urmatoarele luni de zile...cei ramasi acasa vor rasfira evenimentul :-)) si-l vor inflori, precum primavara narcisele :-) si mai veni un val de frig, cu tot cu streptococi, in vizita si cu tam-tam peste firava de mine :-)
buna dimineatza si voua, somnorosilor.
|
|
|
Post by pufica on Apr 4, 2005 11:10:55 GMT 2
familia asta de streptococi observ ca se intinde mai mult decat e natural....adika sa nu ies io la plimbare cu tineretul??? cum sa stau atata vreme sub imperiul medicamentelor si al ceaiului de tei indulcit cu miere? ii fortzez pe capii familiei....cu vitamina c aromata cu ramasitze de lamaie :-) astfel incat sa pot duce o conversatie de 3 minutzele cu cine m-o suna azi sa-mi zambeasca :-)) altfel procesul de stramutare e lenesh precum soarele :-)) neatza buna!
|
|
|
Post by pufica on Apr 11, 2005 8:56:51 GMT 2
vineri seara m-am intalnit cu o multzime de matzishori razgaiatzi pe trotuar...semn ca nimic nu mai poate opri alunecarea spre sandalutze si fustitze :-) drept urmare dupa o lunga plimbare pana in centrul tzarii ..a urmat duminica un gratar si leneveala in margine de padure pana la inserare... atata dor de ieshirile la padure avusei incat ma implicai cu totul in realizarea imenselor salate si a pregatirii fripturilor... asta imi place..ieshirea la padure...si ma abtzinui sa fac plaja )))))))
|
|
|
Post by pufica on Apr 13, 2005 13:40:23 GMT 2
lalelele..preferatele mele. am primit trei, roshii, inflorinde )) apoi intre aglomerarile astea am tradus niste documente despre diagnosticarea vibroacustica a frezei universale si-am ametit cu totul :-)) interesant e norul asta gri ce se-abatu peste fereastra mea cu scopul de a grabi frunzele cu putzina ploaie... pupici de langa dictionarul tehnic va urez :-) io
|
|
|
Post by pufica on Apr 18, 2005 10:26:12 GMT 2
zi de luni. inca sunt prinsa in gandurile visului si ma desprind cu greu de ele. frunzele izbucnira peste noi...le vazuratzi cum ne cuprind spatiul? si verdele..l-au luat ele pe tot! uikendul a fost activ ziua si linistit in noapte...dj bucureshtean ce ne dezamagi, lautari si bere, gratare si discutiuni aprinse. saptamana viitoare sunt floriile.
|
|
|
Post by pufica on Apr 19, 2005 13:18:01 GMT 2
cerul. e colorat asa de frumos..ici un detaliu turcoaz...colo un nor intunecat ..si o spuma alba intre ele...vantul e infuriat si se razboieste cu ramurile....n-as vrea sa ies afara. doar sa stau sa privesc schimbarea rapida a culorilor :-)
|
|
|
Post by pufica on Apr 20, 2005 10:51:25 GMT 2
inca de dimineatza am facut o incursiune in gradina si am achizitionat liliac...pe care l-am amestecat cu narcise...si mai am si-o vaza cu lalele...o gradina e aici in biroul meu :-))
|
|