|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:27:19 GMT 2
in ultimele doua zile am vizitat brasovul...in miez de noapte, sub o ceatza si o ploaie cum numai la sibiu am mai vazut. plangeau norii in municipiu iar la sinaia era soare si senin :-) as povesti mai multe dar n-avem timp astazi... altfel va urez sa va fie pastele luminos!
|
|
|
Post by pufica on May 13, 2005 11:19:57 GMT 2
azi se implini un an de forum. gazeta scrie adika de fapt copy/paste din alte saituri :-))) si nu a sesizat sarbatoarea :-) florinelu e super busy, ca altfel scria el acolo ce trebuie, antares vrea petrecere dar nu are timp si propun numirea definitiva si irevocabila a lui florin drept general manager :-)) cu spor de 200% pentru organizarea de evenimente in pashi de dans :-)) io sunt cuminte, intre telefoane, faxuri si discutii serioase, cu gandul spre uikend, volan si velodrom :-) va urez si pe voi de bine...sa ne fie anul viitor frumos :-) pupicei
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2005 8:37:38 GMT 2
au innebunit salcamii :-))!!!!
si nu merge conexiunea asta la internet. astazi va fi ploaie la craiova ..de parca nu-mi ajunsese ... asortarea astea cu zile calduroase ma ucide...azi e cald, maine-i frig...unde ajung domnule??? cred ca la mare ...se impune :-) pe birou si acasa am bujori..imi plaaaaac o zi buna urez lumii si un zambet de dormicioasa :-)
|
|
|
Post by pufica on May 23, 2005 10:25:25 GMT 2
timpul este hotz. am sesizat asta de cand a venit vara cum e cald, soare si pofta de leneveala se aglomereaza treburile si cand respiri cu gandul catre franjurii portocalii observi ca sunt gata de plecare spre alte colturi de lume...nu prea e loc de intors! ..timpul ne fura momentele putine de caldura...le risipeshte in tot felul de nimicuri consumabile ...ar trebui sa concepem strategii de restabilire a ordinii...cum ar fi sa avem 4 ore de lucru, 4 ore de soare si restul....consum :-) cum ar fi?
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2005 13:41:23 GMT 2
imi este foaaarte somnic. azi am un trandafir rozaliu pe birou....este asa de frumos :-) imi face adormicirea vesela .. cum s-ar spune a venit vara...care pe unde va retrageti in concediu??? eu vreau sa ajung la mare..mai corect..eu voi ajunge la mare. pupicei
|
|
|
Post by pufica on Jun 22, 2005 14:44:27 GMT 2
m-am mutat la bucuresti. pupici habitez in brancoveanu si sunt in stadiul de cercetare
|
|
|
Post by pufica on Jul 19, 2005 14:41:23 GMT 2
quick report: caldura mare, interviuri frumoase, mai avem de munca si dupa momentul stationare... inzecit; avem pofta de treburi dinamice si de oameni veseli in weekend am gatit cat pentru o armata: supe, fripturi unguresti, ardei umpluti romaneste si salate de sezon ;-)))) habitarea incepe sa se aseze in matca si lumea toata pleaca in concediu...ne cumparam carti de citire si ascultam imprejur ce se petrece :-) pupici
|
|
|
Post by pufica on Sept 1, 2005 17:38:20 GMT 2
cum ai stat tu sa citesti tot...:-) sunt curioasa ce gandeste gandul tau ...si ma intreb daca sa-mi iau costumul de skiorista cand o sa ma iei de paza la copca :-)))
cred ca ne prinde ploaia...
|
|
|
Post by pufica on Sept 2, 2005 13:56:07 GMT 2
io il vad
|
|
|
Post by fourmi on Sept 2, 2005 14:21:23 GMT 2
acuma da
|
|
|
Post by pufica on Sept 2, 2005 14:24:11 GMT 2
gata...cum s-ar zice te imbracasi in tricoul cu initiala prenumelui meu si venisi sa-mi zici da :-) bineeee io imi torn o coca cola si respir..apoi ma intorc la ale mele.. ;-)
|
|
|
Post by fourmi on Sept 2, 2005 14:49:57 GMT 2
bineee, doar ca ai grija cu coca-cola aia, ca superba de tine e cu stomacelul cam in pioneze...
|
|
|
Post by pufica on Sept 5, 2005 15:46:36 GMT 2
ce-oi mai avea tu in sacul tarat cu fortza pe acoperisul casei poporului ...si pe strazile cuminti ale miezului de noapte...in afara cuvintelor ce sunt departe de a descrie amintirile altfel decat le vedem cu ochii de-acum. caci la momentul intamplarii povestirilor altfel eram si eu si tu. si altfel gandeam ca vom fi...altfel decat impreuna, povestind cumintzi cele petrecute.
cum s-au cernut acestea peste planurile noastre nu vom sti mai devreme decat la un moment dat..acel moment asemanator franjurilor portocalii raspandite pe fondul definitiv albatru.
|
|
|
Post by pufica on Sept 14, 2005 17:09:45 GMT 2
fusei agitata.trebi.
scriu pentru ca m-am enervat pe tine si nu am avut cum sa-ti spun ca m-am enervat. nu vreau sa te sun si nici sa te vad. asa se intampla. brusc. am pofta sa fac reprosuri si rautatzi. si nu am sa fac asta pentru ca nu vreau. nu vreau sa simt si nici sa mai acord atentie. cum ai spus si tu sensibilitate versus mitocanie. combinatie din epoca sclavagista. intr-adevar.
|
|
|
Post by pufica on Sept 14, 2005 17:29:32 GMT 2
e prima ploaie oficiala a toamnei. asa cum scrie in cartile de poezii...picurii sunt calzi, innorat e cerul si cumva m-am nimerit la geam cand singura raza de soare curajoasa reusise sa strapunga precum un gand senin, pacla cenusie a norilor. a fost o raza numai pentru mine, caci altfel nu se poate. iau eu tot: razele, zambetul, frunzele curate dupa atata ploaie si mai ales umbrela sa ma pot feri de vesele picaturi de ploaie :-)
|
|