|
Post by RAMBO on Jun 1, 2004 17:06:28 GMT 2
-Camera de bîrfit (unde omul isi spune necazul, il face pe sef idiot - daca el e seful ii face pe subalterni cretini - , isi exerseaza dumele ca nu se stie cind ii trebuie, se refuleaza si se simte bine cind capra vecinului are rîie, birfeste si da cu presupusul... chestii de genul asta )
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 2, 2004 6:36:17 GMT 2
Uite, aici te barfesc eu...hehehe Cand mai faci curatenie prin topicuri, te rog sa le pastrezi pe ele, posturile insele, caci deocamdata sunt bune de citit si de generat trafic. Adica, vom face o noua categorie care se va numi Arhiva si unde vom pune tot ce consideram ca nu ne mai place, sau coafeaza. Peste cateva luni, cand se vor strange multe, multe, vom face si curatenie generala..., adica spalam pe jos, vopsim tocaria, si apoi spalam geamurile...hehehe Si poate, din toamna ne facem si site...aaaa, ce zici? Deocamdata, forumul e un schelet pe care punem carnitza, si pe care vrem sa-l facem frumos. Un oltean frumos. hai, iti facem din manutze de pe aici...altfel, salutam initiativa cu reverenta chiar, cati kilometri sunt pana la Minnesota din Ro?
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:18:14 GMT 2
'Neata Rambo! Ce faci domnu' director? Te-ai trezit, sau esti la cafea?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 15:49:56 GMT 2
sunt treaz si cafea nu beau
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:53:45 GMT 2
Aaaa.., stai ca mi-ai mai spus. Gata am bagat la cutiuta. Chiar, ce alcooluri se beau pe acolo la gratare. Bud-ul e asa tare?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 15:56:38 GMT 2
te dezamagesc again si din nou..eu nu beau alcool deloc, stiu ca legendele poate spun altceva dar sunt numai legende, eu iau la popor heineken cind am gratare si sa stii ca bud e cotata slab asa ca la noi in grup nu se bea, se mai da pe git cu tuborg, samuel adam sau asa ceva plus multe nemtesti pt cei cu gusturi fine, e vb de bere neagra sau asa mai deosebita
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 16:03:48 GMT 2
Pai bine maa... si parul lung pe care il aveai prin Craiova nu se asorta deloc cu beutura prin Aristocrat. Ca varu' Surpateanu stie Uite, cu prima ocazie te verific si la Jerry si la Volvoreanu. Na! Da vreun vin romanesc, sau magazin satesc romanesc n-aveti?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 16:14:32 GMT 2
pai sa stii ca cousinul surpateanu poate sa garanteze pt mine, parul ala era asa de undercover ca sa nu se prinda lumea de chestie , jerry si volvo pot sa garanteze si ei ca si ei au fost dezamagiti de asta , vin se mai gaseste pe ici pe colo, aici in minneapolis nu asa mult ca in chicago dar la cit beau eu ajubge plus ca am o circa de sticle de vin de la ro aduse de acasa sau primite cadou de la oameni care s-au perindat pe la minem an eu fatza asta de alcoolic cum bine a zis un politist:)) - poveste veche , o spun alta data ...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 16:18:45 GMT 2
Staaii draghe, ca te cred s-asa... Parerea mea e sa pui si tu link-urile alea cu tine si nevasta inapoi. La noi. Hai! Vezi ca o sa ies putin caci am o chestie de vrezolvat. Vorbim mai incolo..
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 16:22:05 GMT 2
okapa , mergi in p...ace cred ca linkurile alea sunt la www.rimbu.us
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 19:30:31 GMT 2
pai da, ca imi amintesc cu placere ca ai fost accesat si de dl. Laurentiu Chirita. Daca ti-l mai amintesti. Era intr-o vizita de lucru la Bucuresti in week-end-ul trecut.
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 20:00:35 GMT 2
io stiam un laurentiu chirita dar ala era baiat serios nu se tinea de prostii sa vinda timpenii la poporul care nu stie ce e bun si ce e rau:))
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on Jun 4, 2004 20:14:48 GMT 2
Da, serios. Acum vinde branza Hochland. N-o sa-ti vina sa crezi, da reuseste vreo cateva tone/luna.
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 20:19:08 GMT 2
pai stiam ca m-am intilnit cu el acum 2 ani cind am fost la ro dar parca sa zic ca vindea tigari atunci
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 20:22:47 GMT 2
da. da s-au terminat tigarile de vandut...s-a facut director de fililala, si poate aici e cheia...
|
|