|
Post by RAMBO on Jun 4, 2004 20:31:05 GMT 2
se poate dar io cred ca e cheie franceza si aia nu se pune:))
|
|
ana
Junior
|
Post by ana on Jun 7, 2004 2:35:31 GMT 2
e franceza sau cheia din aia de intors tevile?
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on Jun 7, 2004 15:04:48 GMT 2
pai bine ma nenea Rambo, ai ajuns la chei acusica ? ca-s franceze au ba, mai putin conteaza.... da' de la VB la de-astea "manuale"....stiu si io no, by da uei....sa pui acilisea linku' ala cu excursiile, grataru', alea-alea, ca nu-l mai stiu si sunt curios sa vad pe unde ti-au mai umblat piciorusele
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 7, 2004 15:10:41 GMT 2
acu nn carte dj mai esti si tu ca e tara plina de dj, mc, vj si "bodiguarzi" cum se zice in cintecu ala asta e linku' mai vechi www.tc.umn.edu/~rimbu001/si aciulea sunt gratare mai vechi dar tot ce e mai nou ( eu ma straduiesc sa pun mai multe poze dar inca nu am avut timp sa ma ocup de ele asa mai puternic dar incet incet ca nu e graba o sa pun poze si de pe aici ca sa vada lumea si sa nu mai intrebe) ..deci ce e mai nou se gaseste la www.rimbu.us
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 7, 2004 20:50:19 GMT 2
Buna Mickey! Salut Doru? Ce face Dallas-ul, respectiv NY?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 7, 2004 21:33:52 GMT 2
pai in texas nu era curent ca se pare ca era nea nicu acolo ca sa le faca economie pt revelion si la ny ca la ny:)) mai florine admine cum fu nn la seara aia ca nu vad poze , nu aud birfe nn?
|
|
JoeTheDJ
Junior
|
Post by JoeTheDJ on Jun 7, 2004 22:06:48 GMT 2
eeeee, coane Rambo.... :-P ai uitat unde te dadeai cu Visual Basicu' inainte sa pleci peste gard ma nene ? aiiii? de-ala cu hit me, kick me.....eeee ? acu' te las sa-ti dai singurel cu seama si parerea de cine e vorba :-P
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 7, 2004 22:16:34 GMT 2
am vrut sa verific nn ca e tara plina de prefacuti, uita-te si tu la guvern:)) plus ca te facushi si tu dj nn pai acu stii cum e : fiecare cu mixeru lui , uitashi ca stateai la gara si iti fluiera trenu la ureche:)) mai "sidies"
|
|
JoeTheDJ
Junior
|
Post by JoeTheDJ on Jun 8, 2004 0:08:13 GMT 2
ete ca nu l-o lasat pe conu Rambo memoria...eventual genunchii :-P trenu' ca trenu' , da' era mai grele cu altele oricum, o sa arunc niscai priviri (mai mult sau mai putin indiscrete) pe la poznele tale, sa vad pe unde ai mai colindat by the way....de Dilu', Tavi, Dragos, nea Cretu si restu' ai fo idee ?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 8, 2004 15:39:57 GMT 2
nici macar genunchii nn..dilu, dragos si tavi la canada ca si domn cretzu dealtfel , cu primii doi bag frecvent mail , al treilea e cam pierdut in ceata dar stii ca el are si ochelari asa ca se poate scuza iar domn cretzu isi vede de ale lui in pace si liniste sufleteasca
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 10, 2004 21:19:14 GMT 2
Felix, am vazut ca esti on line. Ne scriem asa putin? Hai, salut, in primul rand...
|
|
|
Post by Cristi Staicu on Jun 15, 2004 7:31:42 GMT 2
Rambo, bine ca mi-adusai aminte... cand mai ai drum pe la voi la Kansas-City, ia vezi: prin gara, prin autogara, pe un' te-nvarti tu pe-acolo... nu te-ntalnesti cumva cu Ionut Traistaru? Zic si io: decat sa stai degeaba colo pe bagaje in capu' peronului cand astepti trenu, da-te asa mai langa use, pe unde e dever de lume si stai cu ochii la ai de trec, ca s-a mai vazut cazuri de oameni care s-a-ntalnit te miri unde (si mai lasa-l dracu' de laptop cu cantarstraiku lui cu tot, ca m-ai mancat). ............................ Baiat valabil Ionut, mi-e dor de el ca i-am pierdut urma de cand s-a luat cu Angie americanca postmoderna si au plecat amandoi in State. De fapt, cand au plecat la ea in K-City cred ca nu mai erau doar doi, ci deja trei (ultima data cand i-am vazut in London's twilight zone Kings Cross ea era f gravida).
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 15, 2004 15:39:11 GMT 2
cantarstraik din parti mai nn, aici se baga la greu ut 2004 plus ca nu prea mi se arata la jocuri ca e pierdere de timp sunt departe de kansas city si nu stiu pe nimeni acolo plus ca nu merg cu trenul de navestisti ca inca nu e cazul dar sa dam sfoara in tara si o sti cineva ceva de el si il aducem aici la interogatoriu
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 24, 2004 20:31:07 GMT 2
mai nea cristi ce mai faci mai nenicutza? mai duci curca la vaccinat?
|
|
|
Post by cristi staicu on Jun 25, 2004 8:12:45 GMT 2
Da, zilnic, e vai de capu' meu ca am invatat-o prost: acum vrea neaparat o zi la vaccin, o zi la raze. Ma tine numai pe drumuri.
|
|