|
Post by laurica on Dec 13, 2006 22:00:21 GMT 2
Rambo...salutari din Golful Mexic! Aici Laura Graham...fosta Tatulescu, rezident in bucuresti o vreme ininte sa taversez, cum plastic zicea Florin intr-un mail, oceanul inot! Da, sunt craioveanca, tata si matusa mea inca sunt in Craiova, am stat acolo 10 ani si inca mai cred ca Parcul Bibescu e cel mai frumos din Europa! Nu zic cel mai frumos din lume ca am vazut Yellowstone anul asta...wow !!! Anyway, din "sweet home Alabama" va spun salutari si...puneti-ma si pe mine acolo la baza de date ca nu intentionez sa plec prea curand de la americani...oricum nu m-ar lasa sotzul meu! Pupici si sa auzim de bine !!!
|
|
|
Post by GAZETAR on Feb 16, 2007 18:29:45 GMT 2
Romanii, fara vize in Statele Unite16 Februarie 2007 Comisia pentru Securitate Interna a Senatului american a aprobat un amendament care ar putea elimina regimul de vize, impus unor state est-europene aliate in razboiul impotriva terorismului. citeste tot: www.evz.ro/article.php?artid=292484
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 5, 2007 9:49:13 GMT 2
Romani, regii cosmeticii in Statele Unite5 Martie 2007 Florin Ghioca Romanii din America castiga clientela de lux. De la Anastasia Soare - „Regina Sprancenelor”, la Jessica - „Prima Doamna a Unghiilor”, sau Cornelia Zicu, detinatoarea unui superb Spa pe celebra 5th Avenue din New York, romanii au ajuns sa fie recunoscuti drept cei mai buni in domeniu. Vedete de talie internationala sau oameni cu bani se inghesuie in locuri unde doar cei care isi permit sunt rasfatati ca in Paradis. Prima manichiurista a lumii citeste tot articolul: www.evz.ro/article.php?artid=294697
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 14, 2007 11:25:37 GMT 2
De la 1 ianuarie 2008 SUA majoreaza cu 30% pretul vizelor de turism, afaceri, angajare si studii Statele Unite au anuntat, joi, o majorare cu 30 la suta a pretului pentru majoritatea vizelor, pentru a compensa costurile de sporire a masurilor de securitate la frontiera, mai ales cea pentru sistemul de amprentare digitala, relateaza AFP.citeste tot articolul in ZIUA: www.ziua.ro/news.php?data=2007-12-14&id=2132
|
|
|
Post by mihaimateiasi on Dec 27, 2007 19:37:45 GMT 2
Salut pe toata lumea, chiar daca sunt convins ca acest forum nu mai este activ! Am o intrebare pentru moderator: exista o baza de date a craiovenilor din SUA? Daca da va multumesc anticipat pentru afisarea ei! Mihai Mateiasi
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 28, 2007 12:04:07 GMT 2
Salut Mihai,
Forumul functioneaza intr-un regim, sa-i zic asa, de copy/paste. Eu incerc sa introduc in el informatii interesante zilnic, dar se mai intampla si o data la doua zile. Acum, el este cam inactiv pe zona scrisului la nivel de membri inscrisi. Se pare ca majoritatii ii place doar sa citeasca si nu sa intervina cu ganduri si idei din tastatura.
Avem si un buton de trafic instalat pe cover-ul forumului si asta ne arata ca suntem survolati si accesati. vezi aici: stat.trafic.ro/stat/craioveniieffectro/vizite/luna/#stat
In sfarsit, poate din 2008 se apuca si altii de scris. Dar, gandeste-te..., de ex. tu ai scris ultima oara acum doi ani parca...: ) Asa ca...: )
Despre baza date a craiovenilor din SUA, iti sugerez sa citesti primul post la linkul asta de mai jos: craiovenii.proboards27.com/index.cgi?board=USA&action=display&thread=1086102139
Nu e adusa la zi, dar poate fi de folos. Si cine stie, poate chiar dai de niste cunoscuti? Tuturor craiovenilor stabiliti in State le transmitem urari frumoase, ganduri de bine si muuulta sanatate in anul care vine!
|
|
|
Post by RAMBO on Oct 16, 2008 17:46:20 GMT 2
Raspunsuri cu intirziere pt cei ce au scris pe aici: pt laurica: cred ca stiu ceva Romani in Alabama daca te intereseaza sa mai ai contact cu conationali. pt mihaimateiasi: nu stiu sa exista o baza de data generala decit pe la ambasada sau consulate , in rest daca cauti pe net gasesti informatii circa despre comunitati locale
|
|