|
Post by RAMBO on Jul 2, 2004 16:40:01 GMT 2
asa e dar aia nu are legatura cu fotbalul...cehii mi s-au parut mai muncitori plus ca au fost atitea faze in care grecci au bagat scene si eliada si au jucat teatru de m-am plictisit tare cumplit:)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 5, 2004 14:29:25 GMT 2
Adevaru' ca astia de care ziceam io nu aveau legatura cu fotbalul, da' erau mari petrecareti. Si beau frape la Mefisto cu apa lanag...hehehehe Si, na, ca au luat si Cupa asta europeana. N-ai ma ce sa le faci... Am uitat de Fanis ala care s-a jucat cu grafitti pe zidul Stadionului Tineretului si cobora scarile la bloc pe scuter...
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 5, 2004 15:24:21 GMT 2
stii cum se zice ca balonul e rotund...am vazut meciul dar nu a fost asa concludent ca sa zic ca grecii sunt cei mai buni dar sa nu uitam ca in 94 si romania a facut niste gherle si asta face fotbalul mai frumos:)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 7, 2004 17:02:03 GMT 2
Rambo, trimite-ne un nor din ala de-al vostru ca nu se mai poate cu soarele asta. Vad ca te-ai impacat cu ideea ca Grecia a iesit campioana....
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 7, 2004 17:53:56 GMT 2
pai sa stii ca e nevoie , asa am auzit ca e tare cald la ro , aici se face frumos azi dar ieri a plouat si azi dimineata eraiu 13 grade celsius nn asa ca se balanseaza dupa cum vezi...33 acolo, 13 aici...deci media e destul de buna..personal mi se cam rupe de privit sport si de grecia si de orice alta echipa...de jucat joc soccer pe aici intr-o liga si am si cistigat de 2 ori campionatul si pe nimeni nu a interesat asa ca nu vad de ce m-ar durea pe mine de altii:) www.tc.umn.edu/~rimbu001/Without%20Feat%202002/withoutfeat2002.htm
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 7, 2004 18:08:48 GMT 2
Vere, si pe ce post joci acolo ca vad ca te-au imbracat pe masura ta...? Io sunt un sedentar.., n-am mai jucat o miuta de nu mai stiu cand..., da' poate ma prinde si pe mine din nou. pasul1 ar fi echipamentul. da' fotbaliezi, nu gluma...
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 7, 2004 18:21:15 GMT 2
nene io joc atacant ca cool sa bagi goluri. echipamentul de il am eu e ca al romaniei ( din tirg de la bacriz ) , pe spate chiar asta scrie: romania asa ca ne stie lumea nn ca io ma cert cu toti arbitrii:) , s-a nimerit ca echipa asta la care joc acum sa aleaga culoarea galbena asa ca port echipamentul romaniei dar am si albastru cu universitatea sa fie acolo:)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 12, 2004 17:25:56 GMT 2
Vere ai trimis sambata un nor de-a rupt toti copacii... Ne-a prins la gratar..., da' pana la urma a iesit bine. te salutez
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 12, 2004 17:31:37 GMT 2
asa am auzit si eu ca au fost neshte preteni la gratar la leamna si au facut si baie:)) dar si aici a plouat nn asa ca am trimis ceva si acolo, a plouat torential de ni s-a aminat meciul de duminica dimineata ca era fotbal pe apa te vad ca te plingi de spatiu pt poze, pot sa le pun pe serverul meu de acasa , ala unde am sitele meu ca am 40 de giga acolo , am si serverele pe aici pe la munca dar cred ca ce am acasa, cu toate ca e mai slow ca si conexiune cit si ca procesoare , o sa faca fatza plus ca am in plan sa mai aduc citeva servere acasa dar la fel mai spre toamna ca acu e vara si nu se cade:)
|
|
|
Post by Italy vs USA on Jul 13, 2004 13:36:27 GMT 2
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 13, 2004 15:38:18 GMT 2
nu am fost in italia ca sa stiu ce si cum dar de la surse de incredere stiu ca duma cu salarii, case, concedii cam asa e dar nici aici nu e asa rau la conced cum zic defaimatorii , numarul de zile creste cu numarul anilor de vechime plus ca se acumuleaza si sick time asa ca poti sa fii bolnav si sa stai acasa si sa fii platit, ceea ce acolo nu se intimpla din cite stiu eu aici la usa esti departe de casa dar si ai ce sa vezi si daca esti cool iti faci si aici o comunitate de preteni si cetateni ca sa te simti ca acasa my 2 cents
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on Jul 19, 2004 18:48:16 GMT 2
sefu' Rambo, cat de bine stai cu noutatile de pi acasa man ? parca mi-a trecut un zvon pe la urechi cum ca e vremuri nasoale rau pi la sidies....ai ? fo niscai ideee, samfing ?
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 20, 2004 23:00:15 GMT 2
nu stiu eu nn asa de multe, eu e om amarit si sarac si mai ales nu imi sta capul la birfa de 2 lei si nici sa ma enteresez de sanatatea caprei vecinului, fiecare cu capra lui
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 27, 2004 15:36:09 GMT 2
Rambo, sunt pe Otopeni! Cand aterizeaza avionul? Apropos, cate ore faci de acolo? Ca am impresia ca-ti cam amortesc genunchii..., da' si berea romaneasca...cu tot incadramentul...cam merita...
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 27, 2004 15:41:57 GMT 2
fac cam 8 ore pina la amsterdam si de acolo inca 3 pina la bukale, ajung pe 3 august pe la 14:30 cu klm1359 parca
|
|